Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy mit tegyek most?

A következő a történet. A barátnőm összevezsett az anyjával, teljesen mindegy, hogy micsodán. Én külső szemlélőként figyelem az eseményeket, nem nyilvánítok véleményt, és alapvetően nem szeretek mások döntéseiben beleszólni. Ettől függetlenül véleményem azért van, csak megtartom magamnak.

Szóval összevezstek, erre az anyja rámírt, hogy szépen kér, beszélgessek el a lanyával, hogy tegye azt amit ő mond neki, de el ne mondjam, hogy megkért erre, mert akkor "nem állna meg előtte".

Na most, ez a szitu gáz, és sok lérdést felvet.

Az, hogy megpróbáljam a barátnőmet az abyja kedve szerint befolyásolni, fel sem merült bennem,hiszen én azt vallom, hogy ebbe a döntésébe nem kell beleszólni, maga kell hogy meghozza.

Valamint, hogy hozhat az anyja ilyen helyzetbe? Mit tegyek most? Elmondjam a barátnőmnek, hogy mit aljaskodik az anyja a háta mögött? Vagy titkolózzam a parom előtt? Az megint csak nem én lennék...

Ti mit tennétek?

2016. aug. 11. 21:51
1 2
 1/11 RRR ***** válasza:
a drága mamának mond,hogy egy frászt..oldja meg ő....és kész
2016. aug. 11. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Mondd el neki, hogy mennyire izé anyja van. Bár én ha az anyjával társalgok és engem fűz, azért a zsebemben rögzíteném telefonnal, nehogy rámenjen a kapcsolatunk.
2016. aug. 11. 21:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Facebookon irt...megvan minden egyes szó...
2016. aug. 11. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Először megadnám a lehetőséget az anyjának, hogy elmondja ő a barátnődnek. Ha nem élne a lehetőséggel, elmondanám én.
2016. aug. 11. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg az anyukának, hogy te nem akarsz ebbe beleszólni. Ha ezért megharagszik rád vagy valami, akkor ez van.
2016. aug. 11. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondd el az anyjának hogy te ebbe nem fogsz beleszólni, és én a helyedben megmutatnám a barátnödnek hogy mit kért az anyja, mivel nálunk alap hogy mindent elmondunk egymásnak a barátnőmmel. 19/L
2016. aug. 11. 22:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Úgy látom, a legtöbbetek elmondaná.

Én is hajlok rá, higy elmondjam neki. Utálnám, ha titkolóznom kéne előtte, mert mi is mindent elmondunk.

Én eleve afölött nem tudok elsiklani, hogy ilyen helyzetbe hoz... borzasztó kellemetlenül érzem most magam, és tépelődöm, hogy mit tegyek.

Mert most ha elmondom, az kicsit olyan, mintha befeketíteném az anyját. Én nem akarom, hogy ne legyen jó a kapcsolatuk, hogy emiatt megharagudjon rá. De ha meg hallgatok, akkor én fogom magam rosszil érezni... basszus... :(

2016. aug. 11. 22:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja, amigy koszi a válaszokat, mindenkinek nyomtam egy zöldet! ;)
2016. aug. 11. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbbb az lenne szerintem, ha közölnéd az anyjával, hog ylegyen szíves téged ne keverjen ebbe bele, nem állsz senki pártján, ez a kettejük problémája és oldják meg ketten. Többet ilyet ne kérjen, mert nem fogod befolyásolni a brátnődet és úgy veszed, hogy nem írt neked semmit, mindenki érdekében.

Amúgy szép-szép, hogy mindent elmondotok egymásnak, de ezzel csak még egy kör felesleges vitát generálnál. Nagyon szükség van erre? a barátnőd helyében, bármin is vesztek össze az anyjával, még jobban megharagudnék rá, akárkinek is van igaza.

2016. aug. 12. 13:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, ebben ia van valami utolso.

Mondjuk vegul elmondtam neki, nem akadt ki. Mondta, hogy ertekeli az oszintesegem, nem lepodott meg anyuka aljassagan. Ugyhogy asszem a leheto legjobban jott ki ebbol mindenki szerencsere.

2016. aug. 13. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!