Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talalhatnek vegre valakit?
Ezt a kérdést bármelyik kategóriába kiirhattad volna , minden ember ugyanebben a cipöben jár sokszor ,függetlenül a beállitottságától , aki kéne annak én nem kellek, akinek én kellenék az engem nem akar ... ,
vagy vársz az igazira elsö látásra ( vagy a csodára ) , vagy adsz egy esélyt azoknak akiknek te tetszel , lehet hogy köztük fogod megtalálni az igazit, ha megismered öket
A többségnek tényleg nem tetszenek a fiús lányok, de fontos a határozottság, a jó kiállás. Èn teljesen biztos, hogy olyannal nem jönnék össze, aki túl érzelmes, és már nyálasan romantikus, mert számomra ez taszító, de van akinek meg az ellenkezője.
És ha nem jössz be valakinek, akkor mi van, megáll az élet? Annyi hogy túl teszed magad rajta, mert lesz olyan nő, akinek tetszeni fogsz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!