Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék végre valakit akit?
Nekem már volt csomó, és mégsem találok most senkit.
Az emberek flegmák, buták, nemtörődömök, kövérek és igénytelenek... igazán csábíító embernek tűnhetek ezek felsorolása után, mi ? :D
De azért, ha számít az ész, és szeretitek a hosszú hajat meg a szakállat nők, akkor írhattok :D
szintén 19/férfi
Én is szinte majdnem ugyanezt érzem. Számomra is jó lenne már egy komoly kapcsolat :(
18/F
Egy kisoirtolt test visszaadná az önbizalmad. Mé egy pszichológus.
Akik csesztetnek az arcod miatt azokra Tegyél nagy ívben.
Ne menj pszichológushoz, azok feleslegesek.
Nem tudnak semmit valójában. Én mindegyiken nevetek, mert okosnak hiszik magukat, de mind bolond
Az önbizalom azokban a pillanatokban fejlődik, amikor olyan megmérettetésekbe vágsz bele amitől félsz és tudod h sok energiával és fájdalommal fognak járni.
Ha a mindennapjaid részévé válik a kihívások elfogadása és keresése, megszűnik benned ez a rászoruló hozzáállás és az emberek elkezdik felkapni a fejüket, h ez az ember belülről mennyire sugárzik.
6: egy pszichológus sem nevetne ki és küldene el emiatt. Nagyon sok személyiségfejlesztő terápia létezik, amiknek pont az a lényege, hogy segítsen kikeveredni esetlegesen nehéz, lehetetlennek tűnő élethelyzetekből-mint pl ez is, amit írtál.
Persze, egy pszichológus sem varázsló, alapvetően te végzed a munka nagy részét, a pszichológus csak irányít, így ahhoz, hogy működjön a terápiája, kell némi intelligencia a hozzá látogató részéről is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!