Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is olyan érzékenyek a melleitek, mint a csiklótok? Melyik a legfőbb erogén zónátok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 19:37
1/12 anonim válasza:
mindenkinek másmennyire érzékeny nekem pl alig nekem a csikló a legérzékenyebb
2/12 anonim válasza:
Nekem a mellem legalább annyira érzékeny mint s csiklóm. :)
3/12 anonim válasza:
Nekem a mellem legalább annyira érzékeny mint a csiklóm. :)
4/12 anonim válasza:
Nekem is :) De nekem a nyakam annyira érzékeny, hogy ha puszilgatják el is tudok élvezni
6/12 anonim válasza:
Nekem a mellem nem annyira, inkabb a csiklom.
7/12 Igen, én vagyok! :) válasza:
Tudtátok, hogy a torkotok izgatásával is lehet orgazmusotok?
8/12 anonim válasza:
Ha a hátam csokolgatjak, azonnal benedvesedek. De egyébként igen, a melleim is nagyon érzékenyek, a bimbóim már van, hogy attól megkeményednek, hogy a barátnőm lágyan végigsimit rajtuk. Amikor beleharap enyhén, azonnal Elélvezek, ha közben a csiklom simogatja, vagy ujjaz. :)
9/12 anonim válasza:
Csiklón kívül: Belső comb, hát, nyak.
Én kifejezetten unom, ha a melleimet piszkálják.
10/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon érzékeny, ráadásul nagyon csiklandós. Nem nagyon szeretem, ha hozzáérnek. Persze, ha fokozatosan jut oda a partnerem, az szuper tud lenni. Ha kellően be vagyok indulva, akkor képes vagyok a csúcsra jutni, melleim kényeztetésétől is akár.
Nyakam, füleim, alhasam, belsőcombom, lábfejem a legjobb erogén zónák. De ahogy mondani szokás, a legfőbb, legelső erogén zónám a lelkem, a szívem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!