Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van még aki későn ébredt rá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még aki későn ébredt rá a leszbikusságára?

Figyelt kérdés

2016. júl. 20. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, hogy valaki elnyomja magában az érzést. És így vannak ilyen esetek, igen. Ez a mai napig élő probléma. Bár úgy gondolom, hogy inkább korábbi generációknál van ez, ahol még nem volt igazán elfogadott. Barátnőm pl. kiskora óta tudta magáról, középiskolásan a szülei elé állt és kimondta a dolgot, akkor elhesegették, hogy nem tudja még, Aztán megpróbált fiúzni, de nagyon rossz volt neki. Fősulin egyedül volt, rossz volt neki. 26 évesen pedig elfogadta, hogy a lányokat szereti, a családjának is megmondta és azóta csajozik.
2016. júl. 20. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pl. hamarabb voltam szerelmes lányba, mint hogy egyáltalán tudtam volna, hogy leszbikusok úgymond léteznek, és utólag, tíz évvel későbbről nézve nagyon kínos belegondolni, hogy valószínűleg rajtam kívül mindenki más tudta abban a társaságban, hogy mi történik bennem, csak én voltam ehhez túl vidéki keresztény fruska. És mikor rájöttem, hogy van ilyen opció, még utána is jó pár évig tagadtam, nem voltak meleg ismerőseim, nem is hallottam olyanokról, akik láttak már élő meleget, szóval nem gondoltam, hogy melegek tényleg léteznek a hétköznapi emberek között... és nem vagyok még közelében se a 30-nak, szóval ez nem annyira az előző generáció, kisvárosi, falusi környezetben simán előfordulhat ilyen indulócsomag ma is. De mikor végre ráébredtem, és el is fogadtam, akkor meg komplexusaim lettek, hogy nem tudtam ezt mindig is vagy legalábbis 10-13 éves korom óta, mint mindenki más, mintha ettől nem lennék "igazi" leszbikus.
2016. júl. 20. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Van, pl én.

És csakúgy mint az előző válaszoló, én is utólag világosodtam meg, és vertem a fejem a falba, hogy kb csak én voltam ennyire vak.

Első szerelmeim nekem is lányok voltak, dehát 10en egy-pár évesen én még ezt nem tudtam értelmezni.

Aztán jöttek az elvárások, a környezet, ahol az volt a normális, hogy a lányok fiúkkal vannak.

Így hát én is pasiztam. Eleinte az volt a fura, hogy kedvelem őket mint ember, és persze jól esett a figyelmük, de kb ennyinél meg is állt a dolog.

Jöttek sorra a fiúk, és mindegyikre csak barátként tudtam tekinteni, ezen mentek tönkre mind. Azt hittem, velem van valami baj, hogy nem tudok szeretni senkit stb.

Nem is tudtam nagyon, ki az, aki boldoggá tehetne.

Felnőttem, teltek-multak az évek. Volt egy hosszu kapcsolatom, de felnott fejjelár nem csak az volt a baj, hogy nincs szenvedély, tűz.

Egyszerűen rosszul éreztük mahunkat mindketten a kapcsolatban. Én nem tudtam és nem is akartam hagyományos értelben vett nőként viselekdni, őt pedig elnyomtam, és nem hagytam, hogy férfinek érezze magát mellettem. Halálra volt ítélve az egész.

Aztán végre rájöttem, mit akarok. Igazából már a kapcsolarunk hattyúdala alatt rájöttem, vagyia inkabb végre bevallottam magamnak, hogy a nőkhöz vonzódom.

Mikor vége lett ennek a kapcsolatomnak, azóta férfire se néztem.

Már egy éve van egy csodálatos párom, aki mellett végre megtaláltam azt a szerepet, amiben igazán tudok élni és önmagam lehetek. Még sosem éreztem senki mellett ilyen teljesnek, és egy kapcsolat sem volt számomra ennyire természetes. Nálam ez a felismerés 24 évesen jött el.

Bánom is meg nem is, hogy ilyen sokáig húztam. De hát a múltat nem lehet megváltoztatni. :)

2016. júl. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!