Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthető még ez a barátság?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm(csak barát), aki régóta tetszik, de férje van. Ettől függetlenül nagyon jóban vagyunk.Tegnap este együtt akartunk elmenni találkozni a kolléganőinkkel. Amikor érte mentem még egy szál tangában volt, melltartó sem volt rajta. Még turkált a ruhái közt hogy mit vegyen fel... Igen, olyan régóta kívántam már és olyan szép volt így, hogy a lélegzetem is elállt. Nem is bírtam sokáig átöleltem és csókolózni kezdtünk.Ő is visszacsókolt. Nem tudom meddig tartott, de amikor le akartam nyomni az ágyra hirtelen ellökött magától és magára kapott egy köntöst...Nagyon zavarba jöttünk, ő dadogott valamit én meg kirohantam. Előtte nem tudta rólam, hogy leszbikus vagyok. Még nem beszéltünk azóta.2016. júl. 19. 12:47
11/16 anonim válasza:
Attól vagy ember kedves gerinctelen barátném, hogy tudod irányítani a gondolataid és az érzelmeid. Ez különböztet meg egy ösztönlénytől. És ahogy elnézem itt a reakcióidat, te nem a barátságotokat akarod megmenteni. Ha azt próbálnád menteni, nem azon filóznál, hogy néhány csókba még nem hal bele a házasság (de.). Akkor azon lennél, hogyan kérj bocsánatot tőle, és hogy megnyugtasd, hogy ilyen soha többé nem fog előfordulni, és sok boldogságot kívánj a házasságához. De nem, te csak azon sírsz még mindig, hogy szereted. Hát dugd fel magadnak a szereteted. Önző liba.
12/16 anonim válasza:
Na itt mindenki támadja holott az vesse rá az elso követ aki tökéletes és nem hibázott életében.Arról senki nem ír hogy a másik lány visszacsókolt...na de nem ez a lényeg.
Szerintem megmenthető hiszen ez csak egy botlás volt ,a pillanat hevében történt minden .Kérj tőle bocsánatot és mond el neki,hogy nem fog ilyen történni többet. Ha látja rajatad ,hogy komolyan beszélsz nem lesz baj.Viszont lehet hogy távolságtartó lesz veled egy jo ideig .
13/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, úgy csinálnak mintha megvertem volna...Na mindegy, eddig nem tudtam beszélni vele, mert vártam a megfelelő alkalmat hogy kettesben legyünk de , holnap mindenképp beszélek vele, legfeljebb majd félre hívom. Úgyhogy majd kiderül, hogy mit gondol.
2016. júl. 20. 17:40
14/16 anonim válasza:
Remélem, pofára esel és elküld a vérbe.
15/16 anonim válasza:
Sikerült vele beszélned? Hogy reagált?
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, megbeszéltük, egyáltalán nem haragszik. Sőt, ő már előbb fel akart hívni, de annyire össze volt zavarodva, hogy nem mert. Minden megy tovább a régi kerékvágàsban.
2016. júl. 23. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!