Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódom lány barátomért, aki mélyponton volt lelkileg, mit tegyek? 23L
Tudnotok kell, hogy ugyan jelenleg barátnője van, de korábban egy férfi volt a párja. A fiúval való kapcsolata 2 évig tartott, nagyon szerették egymást, boldogok voltak, de sajnos a szerelme hirtelen elhunyt egy balesetben.
Sajnos, a lány barátomat nagyon megviselte a dolog, sokat sírt, depressziós volt. A gyász jeleként haját teljesen leborotválta (nagyon hosszú volt a haja, egészen a háta közepéig ért neki), a mai napig folyamatosan borotválja haját, nem engedi, hogy néhány centinél hosszabb legyen neki. Azt mondta, csak akkor fogja ismét megnöveszteni, ha teljes mértékben el tudta engedni a fiú emlékét.
A haláleset 1 éve történt, fél évig képtelen volt ismerkedni, majd úgy döntött, ismét keresi a szerelmet, de nem a férfi oldalon, hanem a lányok terén. (Korábban soha nem volt dolga lányokkal, még csók sem történt.) Most azonban, csakis a lányokat kergeti, illetve, már nem kergeti, hiszen kapcsolatban él. Nagyon szereti a barátnőjét, boldogok, jól megértik egymást. Nagyon jó dolog, hogy azt látom, végre kezdi megnöveszteni a haját. (Ez pedig szerintem annak a jele, hogy kezd túllépni a fiú elvesztésének fájdalmán)
Én teljes mértékben támogatom őt, gyakran mondom neki, teljesen rendben van, hogy most a lányokat szereti, hogy barátnője van jelenleg. Nagyon jó dolog, hogy a srácokkal ugyanúgy udvarias és kedves most is, annyi az egész mindössze, hogy most a lányokat kergeti.
Mit tegyek? Nyugodjak meg, hogy végre kezd ismét boldog lenni, vagy mondjam el neki, aggódtam érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!