Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet hogy leszbikus vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H@jn@lk@ kérdése:

Lehet hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig is a fiúk tetszettek, de mostanában több lányt bámulok meg az utcán mint fiút. De a fura az hogy tetszik amit látok. Ha olyan videót nézek is a lányt bámulom nem a fiút, és a női nemiszerv jobban felizgat mint a férfié. Talán leszbikus vagy biszexuális lennék?
2016. júl. 12. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Biszexuális nagyon esélyes hogy igen.

Leszbikus nem. A férfiak azért még mindig vonzanak? Tudnál szerelmes lenni férfiba? Szeretkeznél férfival? Tudsz férfival kapcsolatot elképzelni?

Ha ezek közül bármire a válaszod igen, akkor nem vagy leszbikus

2016. júl. 12. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
ezt majd akkor tudod meg ha lanyokkal leszel sexualisan is. altalaban ez csak kivancsisag. aztan rajonnek a lanyok h hianyoznak a ferfi energiak na meg egy jo kemeny farok..
2016. júl. 15. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. júl. 17. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? lehet tényleg csak kíváncsiság semmi több. Elmúlik magától is talán. vagy ha nem zavar akkor keress valami partnert akivel kipróbálhatnád. bajod nem lessz tőle, max megtudod, hogy mi a helyzet :) Engem is jobban felizgatnak a női nemi szervek mint a férfiaké, nincs azzal semmi gond. nem hinném hogy leszbi vagy akár bi lennél. de ennyiből nem lehet megmondani.
2017. jún. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!