Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Coming outon gondolkodom. Megeri?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Coming outon gondolkodom. Megeri?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mar napok ota foglalkoztat a dolog. Szuleim tudnak rolam, es a kozeli barataim is. Volt baratnom is de akkor meg nem mertem teljesen felvallalni.

Most, hogy mar egy ideje nincs senkim arra gondoltam magam felvallalva tobb eselyem lenne part talalni.

Mit gondoltok errol?

Milyen egyeb elonyeim lennenek belole?

Es milyen hatranyaim igy, hogy egy viszonylag elfogado kornyezetben elek?

18L

2016. júl. 10. 21:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy akik tudnak rolam elfogadnak. Es igy noies nokent a gyakori fiu/ferfi nyomulasokat is elkerulhetnem!?
2016. júl. 10. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem akik számítanak azok mar tudnak róla és elfogadnak. Akkor a többieknek miert ne mernél? Ki nem *** masok véleményét ha a legközelebb állok elfogadnak. Irigyellek es tisztellek amiért ilyen bátor vagy én 23 évesen se merem elmondani a szüleimnek hogy biszex vagyok csak a legjobb barátaim és a barátom tud róla de ők szerencsére elfogadnak.

Te már a kemény magon is túl a többi nem számít 😊

23L

2016. júl. 10. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

hogy akarod megvalósítani?

szerintem egy nagy nyilvános bejelentés zavaró, egyesével elpotyogtatni mindenkinek, aki nem áll közel hozzád: szerintem oké. csak úgy belekeverni a beszélgetésbe.

2016. júl. 10. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez mit takar mégis nálad? Akinek kell, az ezek szerint tudja, hol máshol és miért akarod "hirdetni"?

Őszintén szólva nem hiszek abban, hogy ezt a nagy nyilvánosság elé kell tárni bármilyen formában, ha ismerkedni szeretnél, járj el melegbarát szórakozóhelyekre/programokra, társkeresőzz, ilyenek.

Alapvetően az emberek szerintem nem túlságosan elfogadóan a melegekkel szemben, a saját ostobaságuk miatt, sajnos. Nem írtad hova valósi vagy, de pl. Budapesten soha sehol nem láttam szinte meleg párt kézenfogva menni és nem véletlenül.

2016. júl. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!