Megéri ez nekem? Vagy csak én gondolkodom így?
Figyelt kérdés
Egy fiú vagyok a sok közül.Egy nagy álmom van igazából,és az nem más,minthogy megtaláljam azt a lányt aki az "álmaimban" van,vagy ahogyan én képzelem el.Most nem akarok itt azzal jönni,hogy honnan ismernétek őt egyáltalán,csak úgy mondom.Ugye az életünk során jön ez képbe,hogy "megtaláljuk" a nagy ŐT.Fura helyzetben vagyok,mert igazán annyira csak a jövő foglalkoztatott,mint most is.Mert azon gondolkodom,hogy ha látok egy szép lányt,az nem azt jeleti,hogy Ő az.De ha most az "utam" során még 18 évem előtt "megtalálnám",akkor az mennyiben igazolná azt,hogy nem veszítem el? Jó most jön erre a buta gondolkodásom,hogy 18 éves koromig még nem kell egyáltalán barátnő.Mert a mai életben mindig vannak ilyen kérdések,hogy például:Engem már megint átvertek.(gondolom fiú).És az a meglepő,hogy aki ezt felteszi az 14-17-ig körülbelül teszi fel.És most azon vagyok így gondolkodván,hogy egyáltalán muszáj 18 év előtt ezt a "szerelem" dolgot összerakni? Mert most jön itt a kérdésem ezek mellett,hogy ha én megtalálom mondjuk 18 előtt,akkor az megérné nekem ezek után,amit írnak? Mert úgy a komoly szerelem vagy kapcsolat csak kb 18 után van,nem? Hát remélem érthető,és ha bármi kérédés adódna,az megírom.Megpróbáltam tömören,most ti jöttök.A válaszokat köszönöm,és ennyi. :D2015. ápr. 2. 12:28
1/5 anonim válasza:
Nem kell konkrétan a nagy Ő-t keresni,ráérsz vele.Először gyűjts tapasztalatokat,randizz,flörtölj,stb.
2/5 anonim válasza:
Túl sokat agyalsz feleslegesen. Mindenki más, azért mert zömében a 14-18 éves korosztály veri át egymást a gyerekessége, éretlensége miatt, nem jelenti, hogy ne tudnál kifogni egy értelmes lányt közülük. A másik pedig: nincs olyan, hogy nagy Ő. Max azzá válik a szemedben, ahogy megismered, összecsiszolódás, idő során. Szerintem ostobaság, ha egy ember úgy áll neki, hogy na már pedig most meg kell találnom a nagy Őt, akit megálmodtam magamnak, és ha a másik valamiben is eltér ettől az álomképtől, akkor lapátra teszed...Semmire sincs garancia, üdv az életben! :)
3/5 anonim válasza:
Nem kell elsőre a nagy őt keresni. Ismerkedj, próbálkozz aztán lehet, hogy egyszer csak összefutsz vele. Nem lehet ezt erőltetni, majd eljön az ideje, addig is ne ezen agyalj, hanem élvezd az életet.
4/5 anonim válasza:
Nem jó ha az álomcsajra vársz, mert még ha fel is bukkan körülötted 1-2, akiket Te simán annak tudnál látni, ők nem fognak számításba venni, ha addigra nőknél kis rutin nem szerezve velük esetlenül viselkedsz.
A normális az, ha srác úgy szocializálódik, hogy abban korának megfelelően mindig vannak lányokkal kapcsolatos élményei is. Pelenkásként együtt építik a homokvárat, ovisként örül hogy körtáncban foghatja a kezét egy neki tetsző kislánynak, suliban már hazakíséri, 12-13 évesen már szerveznek házibulikat, 14-15 évesen már van csaja.
Ha így nő fel, akkor 16-17 éves korára már kialakul nőknek vonzó magabiztos férfias fellépése.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy várni kell rá. De én egyszer egy hasonló kérdésnél azt válaszolták, hogy az első csók vagy szerelem, az azzal legyen, akit tényleg szeretsz.
2015. ápr. 2. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!