Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megéri ez nekem? Vagy csak én...

Megéri ez nekem? Vagy csak én gondolkodom így?

Figyelt kérdés
Egy fiú vagyok a sok közül.Egy nagy álmom van igazából,és az nem más,minthogy megtaláljam azt a lányt aki az "álmaimban" van,vagy ahogyan én képzelem el.Most nem akarok itt azzal jönni,hogy honnan ismernétek őt egyáltalán,csak úgy mondom.Ugye az életünk során jön ez képbe,hogy "megtaláljuk" a nagy ŐT.Fura helyzetben vagyok,mert igazán annyira csak a jövő foglalkoztatott,mint most is.Mert azon gondolkodom,hogy ha látok egy szép lányt,az nem azt jeleti,hogy Ő az.De ha most az "utam" során még 18 évem előtt "megtalálnám",akkor az mennyiben igazolná azt,hogy nem veszítem el? Jó most jön erre a buta gondolkodásom,hogy 18 éves koromig még nem kell egyáltalán barátnő.Mert a mai életben mindig vannak ilyen kérdések,hogy például:Engem már megint átvertek.(gondolom fiú).És az a meglepő,hogy aki ezt felteszi az 14-17-ig körülbelül teszi fel.És most azon vagyok így gondolkodván,hogy egyáltalán muszáj 18 év előtt ezt a "szerelem" dolgot összerakni? Mert most jön itt a kérdésem ezek mellett,hogy ha én megtalálom mondjuk 18 előtt,akkor az megérné nekem ezek után,amit írnak? Mert úgy a komoly szerelem vagy kapcsolat csak kb 18 után van,nem? Hát remélem érthető,és ha bármi kérédés adódna,az megírom.Megpróbáltam tömören,most ti jöttök.A válaszokat köszönöm,és ennyi. :D

2015. ápr. 2. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell konkrétan a nagy Ő-t keresni,ráérsz vele.Először gyűjts tapasztalatokat,randizz,flörtölj,stb.
2015. ápr. 2. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz feleslegesen. Mindenki más, azért mert zömében a 14-18 éves korosztály veri át egymást a gyerekessége, éretlensége miatt, nem jelenti, hogy ne tudnál kifogni egy értelmes lányt közülük. A másik pedig: nincs olyan, hogy nagy Ő. Max azzá válik a szemedben, ahogy megismered, összecsiszolódás, idő során. Szerintem ostobaság, ha egy ember úgy áll neki, hogy na már pedig most meg kell találnom a nagy Őt, akit megálmodtam magamnak, és ha a másik valamiben is eltér ettől az álomképtől, akkor lapátra teszed...Semmire sincs garancia, üdv az életben! :)
2015. ápr. 2. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elsőre a nagy őt keresni. Ismerkedj, próbálkozz aztán lehet, hogy egyszer csak összefutsz vele. Nem lehet ezt erőltetni, majd eljön az ideje, addig is ne ezen agyalj, hanem élvezd az életet.
2015. ápr. 2. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem jó ha az álomcsajra vársz, mert még ha fel is bukkan körülötted 1-2, akiket Te simán annak tudnál látni, ők nem fognak számításba venni, ha addigra nőknél kis rutin nem szerezve velük esetlenül viselkedsz.

A normális az, ha srác úgy szocializálódik, hogy abban korának megfelelően mindig vannak lányokkal kapcsolatos élményei is. Pelenkásként együtt építik a homokvárat, ovisként örül hogy körtáncban foghatja a kezét egy neki tetsző kislánynak, suliban már hazakíséri, 12-13 évesen már szerveznek házibulikat, 14-15 évesen már van csaja.

Ha így nő fel, akkor 16-17 éves korára már kialakul nőknek vonzó magabiztos férfias fellépése.

2015. ápr. 2. 12:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy várni kell rá. De én egyszer egy hasonló kérdésnél azt válaszolták, hogy az első csók vagy szerelem, az azzal legyen, akit tényleg szeretsz.
2015. ápr. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!