Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus irányultságúak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus irányultságúak félnek attól, a ténytől hogy lenne olyan férfi aki ki tudná elégíteni őket?

Figyelt kérdés
Heteróként pusztán csak kíváncsiságból, hogy egy kicsi bepillantást engedjetek meg a legbelső világotokba pszichétekbe, hogyan viszonyultok a férfiakhoz. Van bennetek ilyen félelem szorongás? Vagy hogy működik ez az irányultság? Mit tennél, ha egy férfi határozottan elkezdenek udvarolni neked?

2016. júl. 7. 20:46
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Ő neki nagyon szívesen engednék. :)
2016. júl. 7. 22:33
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért a női orgazmus nem így működik ám, #17...

Szerinted mégis miért nem élveznek el a nők, ha megerőszakolják őket? Ez nem pusztán a fizikai ingereken múlik. Ha valami kifejezetten taszít szexuálisan, az nem fog belőled izgalmat kiváltani, a szexuális izgalom pedig előfeltétele az orgazmusnak, hiszen ha nem telik meg a csikló vérrel, nem is lesz érzékeny az ingerlésre.

Te pl. eljutnál az orgazmusig, ha egy kutya nyalogatná a péniszedet? Gyanítom, hogy még csak erekciód sem lesz. Szörnyen nagy ostobaságokat beszélsz...

2016. júl. 7. 22:33
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: egyetértek. Nem hiszem, hogy Maria Geronazzo pl. meg tudna engem erőszakolni, ha lekötözne (brrrrr). Ha mégis, akkor levágnám a farkam, és szerzetesnek állnék.
2016. júl. 7. 22:38
 24/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Sokat tanultam ezáltal a női nemről. Köszönöm. Kérem írjatok még.
2016. júl. 7. 22:38
 25/41 anonim ***** válasza:
15%

#22 milyen kutya? :D

szerintem a hozzáálláson sok múlik. erről próbálok írni. hogy szerintem rakunk magunkba ide egy nagyon erős falat. nem is mi rakjuk. ugyanúgy keletkezik, mint az, hogy lekvárt zsírral ne. és nyilván ahogy lehet ez elkerülöm. de ha mondjuk kísérletképpen azt kérdeznéd megtudok e enni egy zsíros lekváros kenyeret, akkor nagyon sok múlna azon, hogy eleve elutasítom, vagy úgy vagyok vele, hogy jó akkor mindent félreteszek és nézzük meg.

szerintem ez azzal van párhuzamba, hogy hogyan viszonyulnál ahhoz a fiúkához, aki befekszik a lábad közé. lehet ha megpróbálnál feloldódni, ha finoman megsimogatnád a fejét és biztatnád, hogy te is tudod milyen nehéz helyzet ez és semmi baj. és hívnád magad felé. akkor nagyon más, mintha maradok a lelki falamnál és számba sem veszem a zsíros lekvárost, mert létezik francia krémes is és fúj lekvár zsír.

de persze fogalmam sincs :D és én is be lennék szarva nagyon, ha egy kutyához kellene így viszonyulnom, mint amit fent írtam(bár nem tudom még milyen kutya :D). és nem hiszem, hogy képes lennék rá. de valahogy ez szerintem egy más szinten van, minthogy tud e orgazmust okozni nekem.

2016. júl. 7. 22:49
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. :) Határozottan visszautasítanám. És nem azért mert bármi problémám van a másik nemmel egyszerűen csak baráti kapcsolatnál többe egyel sem tudnék bonyolódni egyáltalán nem mozgat meg a gondolat. Így nem is félek tőle, egyszerűen tudom, hogy nem történhet meg.

18/L

2016. júl. 7. 23:02
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem felek ilyesmitől. Miért is kéne félnem tőle?
2016. júl. 8. 07:20
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

#25, neked kéne egy pszichiáter...

A kutyás párhuzam pedig egyáltalán nem más eset, arról van szó, ha valami kifejezetten taszít szexuálisan, az nem tud örömet okozni... Ennyi, ezen nincs mit vitatkozni.

Egyébként pedig a homoszexuálisok nagy része (hála a baromi "intelligens" és "toleráns" környezetének) sok ideig próbálkozik az ellenkező nemmel, hiszen azt várják el tőle. Van fogalmad róla, hogy milyen nehéz beismerni önmagadnak, hogy más vagy, pláne ha az apád egy homofób gyökér? Van fogalmad róla, hogy egy leszbikus nőnek hány aktust kell végigszenvednie egy férfival, amitől mindvégig undorodig (és mindennek lehet nevezni, csak kellemesnek nem), mire eljut arra a pontra, hogy nem veszi be a gyomra tovább? Erre te azt mondod, hogy fejben dől el... Ha fejben dőlne el, a homoszexuálisok nagy része maradna az ellenkező nemnél, és nem vállalná a botrányt.

Mindjárt kiderül, hogy direkt lettem leszbikus, direkt arra vágytam, hogy annyi megaláztatás érjen az életben, direkt akartam, hogy az apám kitagadjon...

Hát gratulálok...

Sértő, amit beszélsz, és az ostobaságod annyira bosszantó, hogy szívem szerint behúznék neked egyet.

2016. júl. 8. 08:55
 29/41 A kérdező kommentje:
Az emberek szexuális irányultságát egész biztos sokban befolyásolja a kémia is. Nem minden dől el fejben.
2016. júl. 8. 10:11
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

#28 szerintem nem rám reagálsz. Megpróbálom még egyszer. Nem az dől el fejben, hogy miért ízlik a paradicsomos tészta és miért nem vonz a májas lekvár. Ez valahogy kialakul aztán eléggé adott(bár itt is van azért mozgástér később). Hanem az dől el fejben, hogy képes vagyok e enni, lenyelni egyáltalán. Nem azt vetem fel, hogy te ki fogsz tudni klassz érzelmi és szexuális kapcsolatot alakítani egy férfivel. Hanem azt, hogy egy orgazmus összejöjjön az nem eleve kizárt. (és ehhez is hozzáteszem, hogy szerintem az orgazmus nem is a két ember szexének a lényege. ha az lenne nem is kellene más ember csak kiverném otthon)

Egyébként nekem sem volt egy nagy dolog a szexualitás nagyon sokáig és egy idő után kerültem is(ekkor el is gondolkodtam rajta, hogy meleg vagyok vagy mi). És aztán rá kellett jönnöm, hogy ebben jelős szerepe volt annak, hogy nem találkoztam olyan nővel, aki igazán beindított. Rossz környezetben mozogtam. És amikor jött egy ilyen, akibe szerelmes lettem, de úgy igazán, hogy elpattant valami izomból az agyamban, akkor az teljesen átrendezte az egészet bennem. Persze a szerelem nagyon ritka dolog. (legalábbis nálam)

2016. júl. 8. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!