Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit mondtok a nőgyógyásznál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit mondtok a nőgyógyásznál ha megkérdezi, hogy éltek e nemi életet?

Figyelt kérdés
Én mindig az mondom, h nem, mert olyan nemi életet amire ő gondol nem élek, azt meg, hogy mi újság még nem mertem elmondani. Amikor megyek hozzá mindig megkérdezi, hogy naa és még mindig semmi? Utalva arra, hogy még mindig szűz vagyok? Már halál gáznak érzem, hiszen 25 vagyok és látom rajta, h furán néz rám. Bár gyakorlatilag tényleg az vagyok, de mégsem na, értitek.
2016. júl. 7. 18:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ja értelek. Mondjuk ettől különösebben nem félek, mert az egy éjszakásokat kerülöm, csak komoly kapcsolataim voltak eddig, illetve már fél éve egyáltalán nincs semmi. Mindenesetre HPV ellen be vagyok oltva.
2016. júl. 7. 22:02
 22/28 A kérdező kommentje:
Uccsó, nem volt semmi kellemetlen élményed utána? Mármint nem volt lekezelő a doki vagy ilyesmi?
2016. júl. 7. 22:03
 23/28 A kérdező kommentje:
Egyszer még tinikoromban voltam egy másik dokinál, az nem magán rendelés volt akkor csak azért mert nem akart beállni a vérzésem. Na a lényeg, hogy a doki meg az asszisztens p.ina pont a homoszexualitásról, mint szexuális devianciáról diskurált miközben matatott bennem. Maradandó élmény volt.
2016. júl. 7. 22:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem nem volt lekezelő,rossz élmény volt,de nem ezért ,más oka volt.Ez a munkája szerintem ezért senkivel nem banhat máshogy.
2016. júl. 7. 22:14
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd így:

"Él nemi életet?"

"Férfival nem."

Ebből azonnal megérti, miről van szó.

2016. júl. 8. 00:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Mond neki, hogy vega vagy, nem szereted a kolbászt :D

De eddig az utolsó tetszett a legjobban :) ... konkrét, de mégis burkolt :D

2016. júl. 8. 18:53
 27/28 A kérdező kommentje:

Olyat, hogy vega vagyok még csak viccből sem mondok, a végén még beteljesül :D

Egyébként nekem is a 25-ös válasz tetszik eddig a legjobban.

2016. júl. 8. 19:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Én elmondtam az én nőgyógyászomnak azonnal, elvicceltük. Azóta faggat a nőkről, mintha valami pasi haverja lennék. :D
2016. júl. 11. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!