Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit mondtok a nőgyógyásznál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit mondtok a nőgyógyásznál ha megkérdezi, hogy éltek e nemi életet?

Figyelt kérdés
Én mindig az mondom, h nem, mert olyan nemi életet amire ő gondol nem élek, azt meg, hogy mi újság még nem mertem elmondani. Amikor megyek hozzá mindig megkérdezi, hogy naa és még mindig semmi? Utalva arra, hogy még mindig szűz vagyok? Már halál gáznak érzem, hiszen 25 vagyok és látom rajta, h furán néz rám. Bár gyakorlatilag tényleg az vagyok, de mégsem na, értitek.
2016. júl. 7. 18:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom, hogy nálam ez, hogy történt.

Él nemi életet?

Igen.

Milyen módszerrel védekezik a nem kívánt terhesség ellen?

Semmilyennel.

Éppen a családtervezés fázisában van?

Nem.

Mindezt mosolyogva.

Itt már furcsán nézett rám az asszisztens, de nem kérdeztek semmit :D Ha tovább firtatják szimplán közöltem volna, hogy mi a szituáció, de nem volt rá szükség.

2016. júl. 7. 19:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Joga van megkérdezni és semmi rosszat nem akar vele. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy mi a helyzet, nem fog belőle úgymond ügyet csinálni. Ez neki csak szakma, ez a munkája. Mint amikor az általános orvos megkérdezi alacsony vérnyomás esetén, hogy iszol-e eleget. F
2016. júl. 7. 19:30
 13/28 anonim ***** válasza:

Dokinak elméletileg titoktartási kötelessége van.

De mondhatod, hogy: egylóre nem gondolod úgy, hogy fiú valaha is érdemes lesz annyira a bizalmadra.....

Ha kérdón rád néz csak bólints

2016. júl. 7. 19:43
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

"Én megmondanám a dokinak, hogy a szüzességem nem az ő dolga, és nem is tartozik rá!"

nem a maga szórakoztatására kérdezi, te nagyonh*lye, hanem azért mert orvos, aki éppen azt a szervet vizsgálja, ami ebben igencsak érintett!

2016. júl. 7. 19:52
 15/28 A kérdező kommentje:

Oké, hogy elmondom élek nemi életet, nem védekezek, nem alapítok családot, de akkor még mindig jön hüvelyi uh-val, mert ugye élek nemi életet, nem lehet gond...

"egylóre nem gondolod úgy, hogy fiú valaha is érdemes lesz annyira a bizalmadra." Ez a mondat annyira gázul hangzik, hogy inkább kiállok a főtérre és világgá ordítom, hogy a nőket szeretem minthogy kiejtsem a számon. :D

Egyébként nemi betegséget ugyanúgy elkaphatok persze, de fél-1 évente járok hozzá és mindig megvizsgál attól függetlenül, hogy nem mondom el neki hányadán állok. Szerintem akit szexel sem vizsgálja meg másként, kivéve az ultrahangot.

2016. júl. 7. 19:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit kell csak mondanod: a saját nememhez vonzódom és férfivel még nem volt szexuális együttlétem. Hidd el nem fog hülyén nézni és kicsit sem gáz ezt mondanod. F
2016. júl. 7. 20:24
 17/28 anonim ***** válasza:
17%

az emberi száj a legnagyobb szeméttelep az emberi testben, csomó baktérium, takony, kajamaradék stb. a farok ehhez képest steril.

csak szólok...

2016. júl. 7. 20:51
 18/28 A kérdező kommentje:
és ez hogy jön ide?:D
2016. júl. 7. 21:07
 19/28 anonim ***** válasza:
60%
hát úgy, hogy pl. fertőzési lehetőségek miatt érdeklődik a szexuális életed felől...
2016. júl. 7. 21:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom nálam mi volt .

-Kérdezte szűz vagyok e ?

-Mondom ahogy vesszük.

-Volt már pasival?

-Nem.

-Akkor szűz, szűz nőnek nem így végezzük a vizsgálatot.

-Ahogy vesszük.

-Volt pénisz magában?

-Nem.

-Akkor szűz.

-Nem vagyok!

Hatás szünet ...

-Tehát nem heteroszexuális ,hát ezt mondja.

És utána megvizsgált.

Szóval én is zavarba voltam ,első alkalom volt és a nővérrel azelőtt összevesztem így még gazabb volt de a végén jól jöttem ki :)

2016. júl. 7. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!