Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus lányokat kérdezem: hogyan rázzam le egy kolléganőmet úgy, hogy meg is értse?
Tisztázzuk az elején: nem vagyok leszbikus
A szóban forgó nő nem a közvetlen munkatársam, hanem egy másik részlegen dolgozik igazgatónőként. Először azt hittem, hogy csak egy hibbant tyúk, de amennyire megtudtam pont egy Vasladynek tartják. Folyton olyan szemekkel bámul rám, amivel a fiúk szoktak vizslatni
Ezen kívül szinte minden reggel meg akar ölelni.
Folyton azt kérdezi, hogy a fiúk mit szoktak csinálni a melleimmel, stb.
Hogyan adjam tudtára, hogy NEM!!!
De úgy, hogy ő le is kopjon. Mondtam már neki, hogy ez nekem nem kell, de néhány nap után midig elölről kezdte. A kollégáimmal pedig nem tudok erről beszélni, mert nem érdekli őket, vagy nem figyelnek ilyenkor.
Legegyszerűbb, hogy az arcába mondod, hogy nem.
Ennyi.
Ha ezek után is képes folytatni, nem tudsz mit csinálni.
Szia!
Mi lenne ha most mar eroteljesebben kisse nyersebben tenned meg?
Amugy Nekem is volt hasonlo esetem ,de Nekem sikerult megertetnem a delikvensel...
7-es: Na jó, de szexuális zaklatást nem csak akkor veszik komolyan, ha férfi zaklat nőt?
Tudtommal a nő-nő, nő-férfi zaklatást általában kiröhögik.
#8 szerintem nem röhögik ki, nem egy ilyen eset volt már bíróságon...
Kérdező: Mondd meg, hogy utálod az ő fajtáját, ettől legfeljebb kirúgat, de jó eséllyel biztos békén hagy. Apropó, ez munkahelyi megkülönböztetés lenne nem? De tapasztalataim szerint csak akkor van ilyen ha a homokos van szopóágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!