Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Nálunk sokan szoktam alterba menni... bár én nem szeretem ezeket a bárokat.
Esetleg itt? :)
2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne:) Nekem az ösztro-t mondták,de még nem mertem elmenni :D
4/8 anonim válasza:
Alter, Tütü, ösztro, WoW, Hello, Why Not
5/8 anonim válasza:
#4-es jól mondja!
Lehet közülük választani!
6/8 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha szeretnél :) 18/L
7/8 anonim válasza:
és ha valaki esetleg szexpartnert keres?: )
8/8 anonim válasza:
Arra is megvannak a platformok. Neten renegeteg, szerintem jellemzőbb, hogy anetes tátskeresőkön csak szexre keresnek partnert.
A bulihelyeken meg kétesélyes. De konkrétan nem tudok neked olyan szórakozóhelyet vagy eseménysorozatot mondani, ami kofejezettem szexpartnerkeresésre irányul. Ilyen szerintem nincs. Max a swinger klubok. Nézz utána utolsó valahol a netem biztos van ilyen info is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!