Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbik, nektek milyen egy csúcs nő?
Hát a magyar leszbik kibeba#&t rondák, mármit amelyik reklámozza is. Vagy kopasz, vagy idétlen rövid haja van, esetleg világító színes, vagy tele van tetkóval, vagy olyan férfias már nem is nő stb...
Ez a csaj meg tuti nem az.
Tudom, hogy nem az, de attól még nagyon jó nő. :D
Amúgy szerintem ez így nem igaz, csak aki szép és normálisan néz ki az nem reklámozza magát hogy leszbi.. És ezért nem tudsz róluk.
Én lányos vagyok, de nekem csak a fiúsak jönnek be. Értük vagyok oda vagyis most egyért, de ja. Nekem lányos lány nem kéne.
Ebbe tartozik nálam a rövid haj, fiús rucik, értsen a szereléshez, szeressen valamilyen sportot. Persze hogy legyen normális, de azért legyünk egy hullámhosszon és ne drogozzon az alap dolog. Egyébként a túl nagy cicit sem szeretem, és a szőkéket sem bírom. Egyébként nincs ideálom. Ez is kb. a párom leírása volt. 2 és fél éve vagyunk együtt, azóta sem találkoztam nála jobb nővel. :)
Tudjátok, kinek ez, kinek az. Másmilyenek vagyunk, és más lányok jönnek be. Nincs ezzel gond. Ezért jó, hogy olyan sokfélék vagyunk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!