Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

1 éve felmerült bennem hogy lehet leszbikus vagyok.Volt előtte sok párkapcsolatom férfiakkal és voltam szerelemes is.De pár éve nincs senki komolyabb csak futókalandjaim.Az a baj hogy azt vettem észre magamon hogy megnézem a lányokat az utcán, sőt flörtölök is velük.Csóknál messzebb egyikkel sem mentem tovább meg őszintén szólva nem is mertem.Nem tudom hogy szerelmet is tudnék érezni-e lány iránt de most már álmomban is lányokkal álmodok.Nem is ertem igazabol mert egyaltalan nem vagyok az a fius csaj..sot teljesen megvagyok magammal elegedve csak most annyira osszevagyok zavarodva..Bocsi hogy ilyen hosszu lett de ezt most ki kellett irnom magambol.

20/N

2016. jún. 14. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes voltal fiuba, es elvezel veluk lenni, de mellette a lanyok is erdekelnek, az biszexualitas.

Ha a lanyokkal valo csokolozas jo volt, biszex vagy.

Ha nem, hetero.

2016. jún. 14. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo! Nem kell fiusnak lenned ,hogy nokhoz vonzodj ,ahogy ultra noiesnek sem ,hogy a ferfiak tetszenek. Teljesen fius hetero nok ,es nagyon szep,noies leszbikus nok is leteznek.(en az utobbi ,nagyon noies tipusba tartozom)Egyetertek az elso Valaszoloval ,nagy valoszinuseggel biszexualis lehetsz ,ha elvezted csokolozast lanyokkal.

Nagy feneket ennek ne kerekits ,ismerkedj azzal ,aki rokonszenves szamodra, tolts el veluk tobb idot ,figyeld meg ,hogy jol erzed-e magad veluk ,a tobbi pedig alakul magatol! ;) Fontos ,hogy ne akard iranyitani a folyamatot ,mert gorcsos leszel!

28/no

2016. jún. 14. 13:45
 3/4 A kérdező kommentje:
A fiussagot belso tulajdonsagokra erettem.De igazad van.Azert vagyok ennyire ketsegbeesve mert mar fiukra ra se nezek.Lanyokkal ismerkedni meg nagyon nehez foleg ha nem budapesti az ember.Nagyon osszevagyok zavarodva hogy most mi tortenik velem es massal meg se tudom beszelni mert ezt nem igazan reklamozom. :/
2016. jún. 14. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező szívesen beszélgetek veled:)

18l

2016. jún. 15. 00:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!