Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat valaki egy ember miatt? Igaz szerelem létezik? Vagy kihasznál?
én meg tudnék bízni benne...
és létezik az igaz szerelem :D
én meleg srác vagyok, de remélem h nem baj hogy válaszolok :)
Saját magamból indulva ki, ha egy ember szeret valakit, akkor érte képes megváltozni! :)
Régebben amíg meg nem ismertem a mostani barátomat, mindig csak alkalmi kapcsolataim voltak, meg futó kalandok. Amióta együtt vagyunk egyszer nem jutott még az eszembe, hogy megcsaljam! :)
nemrég voltunk 1 évesek :)
20\A meleg srác
Persze, hogy létezik.
Tapasztalatból mondom, én miután megismertem azt a lányt akit szeretek mintha kicseréltek volna, teljesen más személyiség lettem, nem azért mert megkért rá, hanem mert éreztem, hogy érte bármit...:D
Köszi a vàlaszokat! Nagyon megnyugtatò, kicsit jobb kedvem lett :) tudom, hogy nem a vàlaszoktòl függ, hogy megcsal-e vagy megvàltozik e, de jò volt pàr pozitìv vàlaszt olvasni azok utàn, hogy kb minden ismerősöm folyamatosan arra figyelmeztet, hogy ne menjek bele ebbe a kapcsolatba vagy ne èljem bele magam, mert pofàraesès vàr... remélem nem :)
Nem Adriennek hìvjàk :D hehe :D
Tènyleg köszönöm a vàlaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!