Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Megváltozhat valaki egy ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat valaki egy ember miatt? Igaz szerelem létezik? Vagy kihasznál?

Figyelt kérdés
A baràtnőmnek nincs valami szèp mùltja, rengeteg baràtnő, megcsalàs, egy èjszakàs kalandok stb stb...Elèg jòl megvagyunk, de mindenki azt hajtogatja, hogy jobban jàrnèk, ha nem lennèk vele! Viszont nagyon szeretem jòl megvagyunk, minden klappol csak hàt ez,hogy soha nem tudok benne bìzni igazàn ami nagy baj...Szòval ti megtudnàtok benne bìzni? Volt valakinek hasonlò esete? 20L

#szerelem #párkapcsolat #bizalom #megint pofàraesni #hònapokig magadalatt lenni #csalòdàs vagy szerelem #kivagyok meg àlmos :D jòèjt
2016. jún. 13. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy ideig igen, de az emberek alapvetően nem változnak. Magamból indulok ki, soha senkiért nem változnék meg, vagy jó vagyok így vagy nem.
2016. jún. 13. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:

én meg tudnék bízni benne...

és létezik az igaz szerelem :D

2016. jún. 13. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én meleg srác vagyok, de remélem h nem baj hogy válaszolok :)

Saját magamból indulva ki, ha egy ember szeret valakit, akkor érte képes megváltozni! :)

Régebben amíg meg nem ismertem a mostani barátomat, mindig csak alkalmi kapcsolataim voltak, meg futó kalandok. Amióta együtt vagyunk egyszer nem jutott még az eszembe, hogy megcsaljam! :)

nemrég voltunk 1 évesek :)

20\A meleg srác

2016. jún. 13. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előzőleg én is futó kalandokkal voltam a világban, aztán egy éve megismertem egy nőt. Annyira szerelmes vagyok, hogy másik nőre szinte rá sem nézek. De mondjuk én soha senkit nem csaltam meg, még akkor sem, ha csak viszonyom volt valakivel, tehát barátság extrákkal pl. Nem menne, saját magammal nem tudnék elszámolni.
2016. jún. 14. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha Adriennek hívják, akkor nem fog változni. Ismerek egy ilyen csajt. És utána még az exeit meg a barátnőjüket is zaklatta...
2016. jún. 14. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy létezik.

Tapasztalatból mondom, én miután megismertem azt a lányt akit szeretek mintha kicseréltek volna, teljesen más személyiség lettem, nem azért mert megkért rá, hanem mert éreztem, hogy érte bármit...:D

2016. jún. 14. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat! Nagyon megnyugtatò, kicsit jobb kedvem lett :) tudom, hogy nem a vàlaszoktòl függ, hogy megcsal-e vagy megvàltozik e, de jò volt pàr pozitìv vàlaszt olvasni azok utàn, hogy kb minden ismerősöm folyamatosan arra figyelmeztet, hogy ne menjek bele ebbe a kapcsolatba vagy ne èljem bele magam, mert pofàraesès vàr... remélem nem :)

Nem Adriennek hìvjàk :D hehe :D

Tènyleg köszönöm a vàlaszokat!

2016. jún. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!