Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek ez miért van? 20/L/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van? 20/L/L

Figyelt kérdés
Mostanában szeretek sírni maszti közben, valamiért nagyon jól esik, de nem vagyok szomorú, csak izgat valamiért.. Mitől van ez szerintetek?
2016. jún. 11. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel gond, nem tudom mitől lehet ez nálad. Nekem is van hasonló, hogy úgy érzem jól esne sírni bizonyos szituációban amikor oda nem való. De nem szexuális jellegű dologban.

Fontosabb kérdés, hogy az is izgatna ha a partnered sírna ?

2016. jún. 11. 21:16
 2/2 anonim válasza:
Ez természetes reakció! Én is Sirok! Sok nő sír maszati után. Egyszerű az oka! Jól esett az orgazmus és sírásban törsz ki. Ez normális!
2016. jún. 12. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!