Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennék? Vagy csak csalódott?
Nincs olyan, hogy valaki leszbikus lesz. Pláne csalódásból.
Lehet, hogy biszexuális vagy, de leszbikus nem.
"Miért kaptam lepontozást?"
Mert igen is, van olyan, hogy annyi pasiba csalódik a lány, megannyi próbálkozás után, hogy az illető saját neméhez fog vonzódni!
Vannak, léteznek ilyen esetek!
Igen, de akkor az a személy sose volt hetero :D
Rengeteg nő csalódik a férfiakban és nem mindegyikből lesz leszbi, sőt amúgy számomra is kicsit érdekes elgondolás, hogy valaki aki eredetileg azért járt férfiakkal, mert felizgult rájuk, az egy csalódás után már nem fog soha többé és leszbikus lesz :D
Azért ez nem így megy : )
Olyan előfordul, hogy csalódás után jobban preferálja a nőket, de ez még mindig nem leszbikusság.
Olyan nem lesz, hogy csak mert mindenki kikosarazza, nem fog szexuális vágyakat érezni a férfiak iránt. Vagy ha nincs elérhető férfiú. Nézd a börtönt: Ott is átmeneti homoszexualitásról van szó, mivel nincs nő a láthatáron, vagy pedig férfi, viszont amint az ember onnan kikerül, vissza tér a hétköznapokhoz és a számára ideális nemű párral találkozik tovább.
Az, aki átkacsingat a másik oldalra normál életben is, az biszexuális. :) Ha valaha érzett testi/lelki vonzalmat a nő férfi iránt és érdeklik a nők is, az mindig is biszexuális volt, még ha később is jön rá. DE NEM LESZ SOSEM LESZBIKUS. Olyan van, hogy bebeszéli magának, hogy neki márpedig a fiúk is tetszenek, egy-két évig én is járszottam a biszexuálist, de nem ment (mert ugye leszbikus vagyok) és felvállaltam.
Az oké, hogy ideiglenesen jobban elkezdi érdekelni őt a női nem, de 1, Rájön, hogy neki nem ez kell 2, tetszik neki (ekkor biszexuális, mert attól még a szexuális vonzalma nem fog eltűnni a másik nem felé)
Tehát olyan nőből, aki egyszer vonzódott férfiakhoz, nem fog sosem leszbikus lenni.
Tudom, hogy sokkal egyszerűbb a másikat hibáztatni. Ilyen az ember. Hibáztatja a sorsot, istent, a másik nemet, mindenkit, csak magát ne kelljen. Attól azonban a hiba még az ön készülékében van. Már ha hibának lehet venni a leszbikusságot.
Ha úgy érzed, fogadd el, és élj vele. Nem kell ehhez bűnbakot keresni.
"Hogy nem vagy képes
tisztelni a nőket, te "retardált"?"
KÖNNYEN :D El vagy tevedve nagyon draga szivem. Nem sok embert tisztelek, de majd "pont" egy ismeretlent :D Az a velemenyem, ami. Dolgozd fel. Mindenkinek mas. Mivel ide kiirt egy kerdest, valaszoltam. Evvan. Bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!