Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mitől lehet ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől lehet ez? Mit csináljak? 20/L

Figyelt kérdés
Szoktam járni strandra elég gyakran. Tegnap is voltam, minden úgy ment, ahogy szokott, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy más lányok melleit nézegetem.. Először nem tűnt még fel, szinte észre sem vettem, de amikor elmentem az egyik lány mellett, és kb felülről a mellei közé néztem, észbe kaptam, hogy nagyon tetszenek, és izgatnak a mellek.. Korábban nem volt hasonló sem. Nagyon megijedtem, és felizgultam még jobban, és a szívem nagyon gyorsan dobogott. Próbáltam nem nézni rájuk, és bemagyarázni magamnak, hogy nem tetszenek, stb. Enyhült is az érzés, aztán el is múlt.. Viszont amikor mentem már be az öltöző felé, a visszatükröződésben el kezdtem nézni a saját melleimet, és rá jöttem, hogy sokkal nagyobb, és formásabb, mint azoké, akiket eddig néztem. Fel is izgatott, és akkor mégjobban megijedtem, mint előtte, és gyorsan siettem be az öltözőbe. Bementem, és el kezdtem törülközni, és amikor a puncimat töröltem, nagyon jól esett, mert annyira fel voltam izgulva, legszívesebben masztiztam volna, de nem mertem, és gyorsan abbahagytam, és felöltöztem, és hazajöttem. Nagyon meg voltam ijedve, és nagyon fel voltam izgulva, mint még soha, és mire hazaértem, a bugyim telljesen átázott a nedvességtől.. Ma napközben még az arcom is megtetszett nagyon, és felizgatott.. Most is tiszta nedves vagyok, és fel vagyok izgulva, és izgulok nagyon, és félek, mert nem akarok leszbi/bi lenni.. Szerintetek mitől van ez? Mit csináljak?
2016. jún. 2. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez szorol szora volt már egyszer..kamu.
2016. jún. 2. 16:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kamu, és nem tudom, miről beszélsz...
2016. jún. 2. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem gaz egy kis kaland nem art es az is lehet hogy csak fel vagy izgulva a saját testedre ami nem gaz ahogy az sem ha vmi bi vagy meleg és ez nem akarok nem akarok kérdése bar en nem tudom tapasztalatból, ugyh masztizol egyet azt kész ha segítség kell irj ;)
2016. jún. 2. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Erdekes dolog. Ha szerencsed van hangulat valtozas / fellangolas ami elmulik ha meg nem akkor ne panikolj a lenyeg hogy csak a ferfiak farka jarjon az eszedben es nem kell megijedni ha jobban erzed magad akkor sexual pszihologus-hoz fordulj. De ha eleg regen sexeltel es nagyon kivanja a tested akkor az is lehet ra 1 ok hogy nagyon felizgulsz es mind1 hogy ferfi vagy no csak intim legyen.

En ha joideje nem voltam novel akkor annyira kifordulok magambol hogy ojan nok / lanyok is jok lennenenkakik igazabl nem is tetszenek csak sex legyen (nem kell azert banyaremekere is gondolni mert anyira azert nem sujedek le)

19/F

2016. jún. 2. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Ahogy mondani szokták a nőkbe vannak ilyesfajta hajlamok.. Akaratuk ellenére is.

Hacsak fantáziát indít be meg ilyenek, és hajt a kíváncsiság , hogy kipróbáld velük akkor az addig nem leszbikusság meg a többi:')

De nem értem miért kell megrémülni ettől ennyire, jó nem volt még ilyenbe részed .. de, és?

Hamár együtt is akarsz lenni velük és csak ők érdekelnek(mindentéren) a pasik nem,akkor vagy az. Másik végleg meg a bi-sség.

Na buuum, nagy kaland:D

Tudod.. ezek lehetnek olyan dolgok meg érzések amik eddig benned voltak, de küzdöttél ellenük.. Aminek úgy kell lennie úgyis lesz, bármit tehetsz. A legrosszabb ha magadnak is hazudsz ezt ne felejtsd el:)

Ezeket igazán te tudhatod, félni meg felesleges tőlük.

22/L/L

2016. jún. 2. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
A nők 60-80%-a bi, szóval nem gáz és a férfiaknak is jól jön :D
2016. jún. 2. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem meg az izgat fel, hogy ilyeneket írtál :)
2016. jún. 2. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben nincs semmi különös, inkább csak őszinte voltál. Elégítsd ki magadat és megnyugszol.
2016. jún. 3. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!