Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Homoszexuális lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális lányoknak mennyire szívesen adnak ki egy szobás lakást?

Figyelt kérdés
Bocsánat, a kérdés nem provokatív, jómagam is homoszexuális vagyok, fiatal, és elfantáziáltunk a párommal az össze költözésről, egy jó 2 - 3 éven belül aktuális is lenne, de nem tudom, hogy állnak az emberek ilyen téren a homoszexuális párokhoz... Ezért tartok egy picit a dologtól.
2016. jún. 2. 16:25
1 2
 1/14 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
32%
Ja, mert minden szoba kiadó első kérdése, hogy melyik nemhez vonzódik az ember.
2016. jún. 2. 16:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Elfogadom az észérvet, természetesen én is gondoltam erre, de őszintén megmondom, hogy nem tudom, mennyire gyakori az, hogy két lány odaállít, hogy közösen kivennének egy egy szobás lakást...
2016. jún. 2. 16:32
 3/14 anonim ***** válasza:
64%

1. Ki van írva a homlokodra, vagy mi a fene? Én biszexuális vagyok és amikor velem egynemű ember volt az életemben tartósan, arról a tulajdonos-főbérlő semmit nem tudott. De miért is kellett volna? Nem "bu-.ziztuk" össze a lakást vagy ilyesmi (elnézést a trágárságért, csak a kérdező kérdése eléggé meglepett).

2. Neked eddig milyen főbérlőid voltak? Én most már lassan NÉGY éve lakom az albérletben ahol vagyok. A tulajdonossal pedig HÁROMSZOR találkoztam az életemben személyesen :D

Azt mondta tarthatok háziállatot, cigizhetek, azt csinálok, amit akarok. De ha tönkreba-.szom a lakást és nem úgy adom vissza, ahogy megkaptam akkor azt levereti rajtam.

És ez teljesen jogos és teljesen korrekt a részéről. Sosem járt ellenőrizgetni heti meg havi szinten. Sőt, volt hogy elromlott a hűtő és miután szóltam elküldött egy szakit és ő fizette a hűtő megjavítását. Cserébe én minden hónapban utalok időben és nem teszem tönkre a lakást, rendben tartom tényleg. Ilyen egy normális tulajdonos-bérlő kapcsolat. Nem az a fajta cigánykodás, hogy a tulaj beleszól a bérlő életébe és nem a fajta cigánykodás, hogy a bérlő tönkre teszi a lakást.

2016. jún. 2. 16:37
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
A nők leszbikusak a pasik melegek.
2016. jún. 2. 16:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt mondjátok, hogy régi barátnők vagy kollégák vagytok és kész. Senki nem fogja kérdezni, hogy leszbik vagytok-e.
2016. jún. 2. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:
43%

4:

Itt pedig volt már rinya nők részéről, hogy miért van külön a "homoszexuális" és "leszbikus" kategória.

2016. jún. 2. 16:46
 7/14 A kérdező kommentje:

" 2. Neked eddig milyen főbérlőid voltak? "

Semmilyen nem volt :) Még érettségi előtt állunk mindketten, idén kezdünk el dolgozni, és pár éven belül majd szeretnénk saját lábra is állni, lehet jóval előbb, mint azt tervezzük.

Ezért kérdeztem, mert teljes mértékben szűznek számítok ebben a témában; és voltak, vannak kételyeim. Ezeket szeretném eloszlatni, mivel már kaptam hideget - meleget is az identitásomból kifolyólag.

2016. jún. 2. 16:52
 8/14 A kérdező kommentje:

" A nők leszbikusak a pasik melegek. "

,,homoszexuális

azonos neműekhez vonzódó"

[link]

,,A homoszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, mely esetében egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul. A homoszexuális megnevezés leggyakoribb formája férfiak estében a "meleg", nők esetében pedig a "leszbikus" kifejezések. "

wiki/Homoszexualitás

2016. jún. 2. 16:56
 9/14 anonim ***** válasza:

#4 Akkor kik a homoszexuálisok?

#6 Nyilván azért, mert aki kitalálta a kategóriák megnevezéseit, még annyira sem volt képben a meleg/leszbikus/homoszexuális szavak definíciójával, mint #4, ami elég ciki...

Kérdező, te meg ne beszélj a dologról, ha nem kérdezik, és reméld a legjobbakat.

2016. jún. 2. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Kedvezményt is adnék, ha néha bevennétek egy-egy menetbe:D
2016. jún. 2. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!