Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az, hogy az exem nekem a nagy Ő, de neki nem én vagyok az?
Figyelt kérdés
Holnapra tuti megbánom a kérdést, de jelenleg annyira be vagyok fordulva, hogy ilyeneken gondolkodom, és nem találok rá választ, bocsánat.2016. máj. 30. 01:10
1/12 anonim válasza:
letezhet de ha te neki nem kellesz akkor elmulik a dolog de lehet szo egy eros felagolasrol is a lenyeg foglalkoz masokal keres masikat es elmulik nekem is volt igy 2 evig sovarogtam 1 lany utan meg vegul sikerult legyozem az erzest ezalatt a 2 ev alatt rengeteg lanyal vigasztaltam magam es bejott kigyogyultam ha teis fiu vagy ezt ajanlom ha viszont lany akkor is ugyanezt csak a fiuval de neked csak ovatosan mivel ha sok fiuval vagy roszhiredet kelthetik mint Qrva
19/F
2/12 A kérdező kommentje:
Hát fiúval egész biztos nem leszek, de köszönöm a választ.
2016. máj. 30. 01:19
3/12 anonim válasza:
Iagaz van az első válaszolónak, csak annyi h nem nézte a kategóriát kvázi nem tűnt fel neki h leszbi vagy... Naszóval keress mást hisz egy szerelmi bánat kiheverésére a legjobb mód egy újabb szerelem... 19/L
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. máj. 30. 02:00
5/12 anonim válasza:
Nyilván, mert akkor nem lenne az exed.
6/12 anonim válasza:
Egy cipőben járunk kérdező:D 18/L/L
7/12 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Nem az exed az igazi ,ha neki Te nem vagy az! Ha az igaziak lennetek egymasnak ,azt mindketten ereztetek volna. Termeszetesen nem kizarhato ,hogy egyszer ujra osszejottok ,mert az elet kiszamithatatlan. Most ,amit tehetsz ,hogy eled az eleted ,kituzol uj celokat es ismerkedj masokkal ,minden nyomas nelkul . Idovel jobb lesz ,hidd el ! ;)
8/12 anonim válasza:
ilyen nincs :) főleg ha így összetörte a szíved, akkor egészen biztosan nem ő volt az igazi... :) kitartást neked ehhez a nehéz időszakhoz, szakítás mindig nehéz
9/12 anonim válasza:
Véletlenül nem Adriennek hívnak? :,D
10/12 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem :D.
2016. jún. 2. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!