Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hisztek "az igazi" létezésében?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek "az igazi" létezésében?

Figyelt kérdés
Főleg leszbikus lányok válaszát várom, de senkit nem harapok meg, ha válaszol. Érdekelne a véleményetek. Köszönöm!

2016. máj. 21. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én hittem és hiszek is, már megtaláltam őt. :) Olyan ember lesz az igazi az életedben, akire nem is számítasz, csak úgy megjelenik és belopja magát a lelkedbe kb. Rögtön tudtam, ahogy megláttam őt. Másik országban él, de rendszeresen találkozunk és a jövőben kiköltözöm hozzá, amint megvan a diplomám. Azt mondják megalkuvás minden kapcsolat, de ha az ember megalkuszik, akkor az nem igazi szerelem és nem igazán jó kapcsolat. Nálunk egyikünk sem mondott le és nem is fog lemondani szinte semmiről, mert annyira hasonlóak vagyunk, hogy nincs is, amiről le kellene mondani. :)
2016. máj. 22. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Létezik. Aki nem hisz benne, az vagy nem találta még meg, vagy azt hitte, hogy megtalálta, csak tévedett.

Én megtaláltam, de még úton vagyunk a beteljesülés felé :)

2016. máj. 23. 19:24
 13/14 anonim válasza:
Szerintem létezik :)
2016. máj. 28. 19:42
 14/14 anonim válasza:

Már egyre nehezebben hiszek ezekbe..

De a remèny hal meg utoljára..

Bár ami igaz az igaz,hogy valahol a világban minden embernek megvan a maga párja.. Ez tènyleg ígyvan.. Csak ritka aki rá is talál.. Van aki utólag jön rá mit ès kit veszített.. Vagy csak nem becsülöd meg elèggè,ès ezáltal vègleg elveszted.

Sok ilyen dolog van.

Rossz döntèsek..

2016. máj. 31. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!