Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok miért a leszbikuság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért a leszbikuság melet dőntőtők mikor rengeteg férfi keres hőlgyet?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 21:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, te heteroszexuális vagy.

Te meg tudnád változtatni a szexuális orientációdat homoszexuálisra, ha eléggé erősen akarnád? Tudnál a férfiakhoz vonzódni a nők helyett, velük szexuális kapcsolatot létesíteni?

2016. máj. 2. 21:44
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

*Leszbikusság

*Mellett

*Döntötök / döntöttetek

Ejj István...

Am ez nem döntés kérdése. Ez voltaképpen a genetika, gyerekkori hatások, és a döntés egy sajátságos egyvelege.... :)

2016. máj. 2. 21:49
 3/15 anonim ***** válasza:
5%
Nem választás kérdése általában. Viszont, 1. válaszoló, nem kizárt, hogy ha valaki felismeri, hogy nem úgy kéne, akkor belátja és ennek akkora az ereje, hogy megváltoztassa. Gondolod, ekkora hülyeséget se olvastál, mint amit most írtam. De ilyen is előfordulhat.
2016. máj. 2. 21:49
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Mert nem bírják, hogy a pasik többsége nem tud helyesen írni.

De ez nem "dőntés" kérdése.

2016. máj. 2. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

csodálkozol azok után, hogy te mint a férfiak mintapéldánya, a nők számára tökéletes választás, azt írod, hogy "hőlgyet" meg "melet" meg "dőntőtők"? :D

igazából nem is ez az oka... de ha elkezdeném magyarázni sem fognád fel az lerí rólad :D

2016. máj. 2. 21:56
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen heteroszexuális vagyok csak már tőbb oldalon 16 éves lányok lányt keresnek a normális férfiak pedig nem kapnak hőlgyeket hanem még a durva beszolások sem kizártak tisztelet a kivételeknek de ez ritka mint a tavaszi ho
2016. máj. 2. 21:57
 7/15 A kérdező kommentje:
nem most tanultam a helyes írást ez való igaz szóban kőnyeben kifejezem magam vegye mindenki figyelembe tudom hogy gond van vele de szerintem ezek csak kifogások a belső értékek a számítanak szerintem
2016. máj. 2. 22:04
 8/15 A kérdező kommentje:
Privátba is hajlando vagyok beszélni mindenkível
2016. máj. 2. 22:06
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen helyesírással senki nem fog beszélni veled...
2016. máj. 2. 23:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem döntés kérdése. Nektek férfiaknak az egotok nem tudja elviselni, ha egy nőnek nincs rátok szüksége. Én nem döntöttem, hanem ilyen vagyok és kész. Nem érdekelnek a férfiak meg nem is fognak.
2016. máj. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!