Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti hogyan "koptatjátok" le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan "koptatjátok" le a pasikat egy buli során?

Figyelt kérdés
Pl mit mondtok nekik vagy egyszerűen mit csináltok ha nyomulnak rátok akkor is ha határozottan megmondod nekik hogy kopjon le, de mégsem teszi? Mert engem ez már nagyon idegesít hogy nem telhet el pl egy egyetemi buli anélkül hogy 2-3srác nem érti a szép szót és azért is fogdosna meg stb....

2016. ápr. 26. 03:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
en ezt soha nem ertettem.. Vagy csak en tudom levegonek nezni aki ne erdekel? Tenyleg van olyan csicska pasi aki ha ra se nezel ott bohockodik? Szerintem csak te csinalod sz.rul. Csomoan ott nyavajognak hogy jaj hagyjal mar meg kimutatjak mennyire felidegesiti oket a csavo, ahelyett hogylevegonek neznek... aztan csodalkoznak ha nem huz el mikor o kozbe latja hogy hatassal van igy vagy ugy a masikra. Nalam mind lekopik erdekes mert nem bosszankodok rajtuk meg minden hanem total levegonek nezem ha nem volt vilagos elotte esetleg hogy huzzon a francba
2016. ápr. 26. 17:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én általában egyszerűen elhajtom őket a fenébe. Nem lehet veluk másként. Ha szépen próbálod, akkor nem hagyja annyiban. Nem beszélve arról, ha megmondom, hogy van barátnőm, akkor még rosszabb, hogy lehet, hogy egy ilyen jó nő egy másik nőt szeret, ilyen nem létezik. :D
2016. ápr. 27. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!