Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket bemutatott a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket bemutatott a párotok a szüleinek?

Figyelt kérdés
Elèg komoly kapcsolatban vagyunk a pàrommal, ès a következő hètvègèn beszeretne mutatni a csalàdjànak. Volt valaki hasonlò helyzetben? Annyit tudok, hogy elfogadnak minket de azèrt ideges vagyok! Nem akarom lemondani mert tudom, hogy megbàntanàm! A vègère ide ìrom, hogy leszbikus kategòria :D :)
2016. ápr. 24. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2016. ápr. 24. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi probléma ha a szülők tényleg el fogadnak titeket. Ez az ominózus első találkozás a párod szüleivel mindenkinek nehéz egy kicsit tök mintegy milyen jellegű kapcsolatról van szó. Ne legyél ideges és próbáld meg el engedni magad és nem lesz semmi gond.
2016. ápr. 24. 23:03
 3/6 Komplikato ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen helyzetben mindenki ideges, mint egy orvosi vizsgálat előtt vagy akár vizsgánál, kivéve ha zen buddhista szerzetes nyugalmával bír. :D

Az emberek nagyobbik felével ez megtörténik, és többnyire túl is élték.

2016. ápr. 24. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:

23 èves vagyok a baràtnőm pedig 27 :)

Elèg fura helyzet lesz, mèg ha el is fogadnak bennünket! Soha nem voltam jò az ilyen bemutatàsokban...Enni alig birok ilyenkor, de tènyleg! De nagyon szeretnèm, ha megkedvelnènek mert tudom nagyon fontos ez a baràtnőmnek :/

2016. ápr. 24. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Mi korban közel állunk hozzátok. Én is ideges voltam, de nagyon kedvelnek a szülei. Minden oké lesz, ha elfogadják a dolgot. :)
2016. ápr. 25. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 24 éves vagyok, a barátnőm 29 és nem volt semmi gáz. Én elég jól nevelt, ambiciózus srác vagyok és igazából minden szülőnek az a fontos, hogy a gyereke boldog legyen. Ha látják, hogy melletted boldog akkor csak az számít :)
2016. ápr. 25. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!