Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha prostival szeretném? Többi lent.
Szerintem nem gáz. A prostik erre vannak kitalálva. Az már inkább gáz lennem hogy ha a saját húgodat kérnéd rá, hogy feküdjön le veled.
Prostival olyat is megtehetsz, amit a nők 99.9%-a elutasítana, így teljesen rendben van, hogy el akarsz menni egyhez.
OFF: Ami azt illeti, én egy prostival veszítettem el a szüzességemet. Gáz? Szerintem nem, főleg ha azt nézem, hogy a nők szóba sem állnak a szűz férfiakkal.
Alapvetően nem gáz! Vannak erre vállalkozó hölgyek is, főleg bizonyos pénzért!
De a pasik is tudnak nyalni, nekik is van ujjuk, ők is tudják mozgatni a vibrit, és még a farkuk is eredeti!
Pedig igaza van az egyesnek. Nem szabad sose elpofázni a szüzességét.
Na szép látom a csajonak a prostizás is el van nézve.
Abszolút nem. Ahogyan a reklámban s van: Garnier! (Törődj magaddal.)
Meg amúgy ha a sok pisztolytáska (ribi) nem adja meg az embernek, amire vágyik, jobb elmenni egy hivatásoshoz. Sőt... ő legalább felvállalja, hogy pénzért csinálja! ;)
Nem, kedves utolsó! Én is egy hivatásossal tettem meg az elsőt! Biztonságosabb, mint egy könnyűvérű nő (feltéve ha lakásoshoz mész, aki jár rendszeres szűrésre, és gumiban csinálja).
A discoban sok nő lett volna, akivel simán megejtheti az ember, de bennük csak annyi kihívás van, hogy ne kapj el semmit. A disco-s csajok egytől egyik baktériumtenyészet sajnos... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!