Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez miért lehet? 20/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet? 20/L

Figyelt kérdés
Sosem tartottam magam sem leszbinek, se biszexnek, de pár napja nagyon izgat, és vágyom rá, hogy egy nagy mellet fogdoshassak. (Nekem elég kicsi van..) Ha látok nagy női mellet, tiszta nedves leszek, és legszívesebben masztiznék rá, de nem tettem még. Szerintetek ez miért van? Van egy jó barátnőm, neki nagy, és formás a melle, őt valahogy rá tudnám venni, hogy megfogjam? Vagy inkább ne akarjam?
2016. ápr. 21. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a női mellek látványa soha nem csak a férfiakat izgatja. Sokat hallom, hogy lányok elámulnak egy másik lány mellei láttán (ha nagyobb).

Viszont ha meg akarod fogni a barátnőd melleit, szerintem amikor van rá alkalmad, kerülj a háta mögé és hirtelen karold át a hóna alatt és markolj rá két kézzel a melleire. Csak annyit mondj neki hogy: hogy lettek neked ekkorák a dinnyéid? :D

2016. ápr. 21. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az excsajom pont ilyen volt mint te habár ő biszex volt egyébként.

Egyébként erre 3 mód van:

1. a trükkösebb, mikor pl. sokat isztok, és buliztok, akkor "viccből" letaperolod. Legalábbis, úgy csinálsz, mintha poén lenne. Baráti körben elég gyakori, hogy a csajok fogdossák egymás mellét, mármint azét, akinek nagy van :D de ehhez kell egy stílus, szóval ha nem vagy ilyen vadóc típus, nem fogják bevenni, hogy poénból csinálod... ráadásul az a pár mp. semmire sem elég ;)

2. a második lehetőség az egyenesebb megoldás h kerek perec megmondod neki h te erre vágysz és megfoghatod-e. "semmi buzulás" csak kiváncsi vagy milyen a fogása. azért 1-2 percnél tovább nem hiszem h tapizhatod anélkül h kínos legyen még így se.

ilyenkor van rá esély, hogy elutasít, vagy leszbinek hisz és távolságtartó lesz veled ezután. Még akár szét is kürtölheti vagy megutálhat. Cserébe arra is van esély, hogy benne is van egy kis hajlam és eltöltötök pár kellemes órácskát együtt...

Kezdjétek egy meghitt, négyszemközti beszélgetéssel, előtte az se árt ha kicsit boroztok, és vesd fel, h mennyire vágysz rá mostanában, hogy megfogd valakinek a mellét, pedig teljesen hetero vagy. Ekkor már a reakciójából következtethetsz arra, hogy érdemes-e bepróbálni.

Esetleg célozgathatsz rá h az övé milyen szép, de ha ő nem ajánlja fel magától akkor lehet h jobb h nem erőlteted. Ez rajtad múlik.

3. Hanyagolod a barátnődet lévén a legjobb barátnőd, szóval nem lenne jó ha ezután furán nézne rád. Elmész egy melegeknek való bárba, és ott megismerkedhetsz lányokkal. Ha az elején közlöd h nem vágsz többre csak erre, akkor lehet h lesz aki belemegy.

2016. ápr. 21. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
én sem tartom magam leszbinek,sose volt kapcsolatom lánnyal,csak 1x-2x testi.5 éve van férfi párom, de néha néha egy csaj jól jönne. kb. évente egyszer :D de egyutt elni,járni egy lánnyal nem tudnék. csak az izgalom kedvéért :D nekem nyugodtan megfoghatod, 90/D 21/L
2016. ápr. 21. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!