Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket bántanak/bántottak a suliban?
Senki nem tud semmit nem reklámozom a dolgot de a "kinézetem azt sugallja"....e miatt bántanak azt akarják hogy bevalljam(ezt tudom,folyton ezt mondják!)de nem foglalkozom vele és tetlegeségig fajultak a dolgok.
Az ügyben történtek lépések be lett vonva ófő.,védőnő és akik csak kell.
A lényeg hogy az lenne kérdésem hogy az érzelmi részén hogy léphetnék túl?ha valakivel történt ilyen ő hogy tette túl magát rajta?
16/LL
(tudom fiatal vagyok de nem azért írtam ki a kérdést hogy erre reagáljon mindenki ha tudtok kérlek segítsetek!köszönöm)
Persze hogy a suli lebeszél róla, mert kellemetlen lenne nekik. A suli meg a tanárok érdeke is hogy titokban maradjon. Ezek után a suli ellen is lehetne bűnpártolásért feljelentést tenni.
Melyik iskoláról van szó?
Nálam is érzik, a barátaim tudják. Látszik is rajtam. Engem elfogadtak, megértették. Igaz, nem elsőre, de sikerült.
Mindenképp cselekedj valamit, és ne hagyd magad. Jó lenne, ha támagatna is valaki. Barátok,szülők, akárki. És úgy kell nekiindulni, hogy ez van, ettől mét semmi se változik, nem bántasz te senkit :) Én is 16 vagyok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!