Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 erős egyéniségű, határozott nő?
Szerintem nem működhet. Most mindenki leszavazhat, de így az első veszekedésnél már szakítanátok, mert egyikőtöksem engedne.
Lehet, hogy tévedek, mert nem ismerlek titeket, és ha tényleg szeretitek egymást, nincs akadály ami miatt nem működhetne. Egy próbát szerintem megér:)
Kedves kérdező!
Nálunk pontosan ez a helyzet, a barátnőm is és én is ilyenek vagyunk. Célratörő, határozott, erős egyéniségek. Nekem eddig mindig egy gyengébb barátnőm volt és nem működött sosem. Ez a kapcsolat meg már egy éve nagyszerűen működik. Egyáltalán nem vitázunk, mindenben megegyezünk és úgy, hogy van, hogy 10 napig együtt vagyunk 0-24-ben. Szerintem a hasonló a hasonlóval változat működik a legjobban egy párkapcsolatban. Mi egymás gondolatát is ismerjük. :)
Nekem volt ilyen kapcsolatom, elbukott a dolog 1 év után. Elég feszült, sok vitával teli kapcsolat volt. És csak a szakítás után jöttem rá, hogy a volt barátnőmet zavarta, hogy én is szintén csinos, nőies voltam, mint ő... Tehát rivalizált is velem kissé... Nem bírta elviselni, hogy Én is le tudok csapni az asztalra és nem bólogatok minden elkövetett hibájára...
De nem lehet amúgy általánosítani. Minden személyiség függő. Ha megvan a szimpátia köztetek, bele kell vágni, különben azt bánnátok, ha meg se próbálnátok! :)
26/L/L
Utolsó vagyok: annyit még hozzá tennék, hogy én ettől függetlenül pl továbbra is a határozott, nőies nőkhöz vonzódom :D
És azért akadnak kivételek, akikkel megvan a hullámhossz :) Szóval tényleg nem lehet általánosítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!