Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kinek mondjam el, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mondjam el, hogy az iskola szertárában láttam a földrajz tanárnőt egy másik nővel szeretkezni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 10:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%

Ui.

Bocs a szóközök helyetti betűkért...

2016. márc. 22. 12:12
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Ga nem diákkal csinálta, akkor az ő dolguk, magánügyük.

Bírom ezt a sok erkölcscsőszt...

2016. márc. 22. 12:22
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó: Majd kúrok valakivel a lakásod/házad előtt a bejárati ajtónál.

Az is nyilvános hely. Remélem nem fogsz erkölcscsőszködni te sem majd akkor. Kérlek hogy legyél nyitott és elfogadó és ne valami öreg, feljelentgető, felháborodó erkölcscsősz.

2016. márc. 22. 12:25
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
legalább kiráztad közben?? ;)
2016. márc. 22. 13:20
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
tényleg elhiszi itt bárki is ezt ?:D ébresztő.
2016. márc. 22. 14:44
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
12: majd ha otthon csinaljak vagy szallodaban akkor lesz a maganugyuk, ha munkaidoben munkahelyen csinaljak, akkor nagyon nem.
2016. márc. 22. 14:50
 17/24 anonim ***** válasza:
56%

"Remélem a válaszolók nem csak azért támogatják a tanárnőt, mert leszbi és éppen egy másik nővel csinálta.

Ha egy tanár bácsi dug egy diáklánnyal, remélem akkor is ilyen elnézőek lennétek és ugyanígy állnátok hozzá"

Nem, nem azért írtam ide, kedves 47%-os válaszoló, hanem mert szerintem ezért senkinek a jövőjével nem kéne játszani! Ha egy férfi csinálta volna valamelyik nővel, arra is ugyan ezt válaszolnám! Amúgy meg honnan a f...l veszed, hogy egy diákkal volt? Mellesleg, bár ez nem a kérdéshez tartozik, de amúgy meg elèggé sajnállak amiért ilyen sz..r életed lehet, hogy az egész napodat itt töltöd és mások kérdéseire írsz szánalmasabbnál szánalmasabb negatív, lehúzó és rosszindulatú kommenteket. Ahelyett, hogy mások életét is megpróbálnád lehúzni a dolgokhoz való hozzáállásoddal inkább dolgozz a tiedén, ahogy ezekből elnézem van min.. bár persze ezt sosem fogod beismerni, főleg nem itt.. Már stílusodból is felismerhető, hogy te vagy, hiába anoním oldal, vagy hogy kiírja a %-okat...

2016. márc. 22. 15:37
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
Ez de kamu.
2016. márc. 22. 17:19
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Most komolyan mondta itt valaki, hogy ha a tanítóbácsi a tini diáklánnyal kefélne a WC-ben, azt se tenné szóvá, NEHOGY TÖNKREMENJEN A TANÍTÓBÁCSI MAGÁNÉLETE???

Uram Isten, remélem, nincsen lányod!

És, hogy ez a tanárnéni magánélete? Könyörgöm, miért egy ISKOLÁBAN kell kiélnie a hajlamait? Még ha kamu is a kérdés (vagy nem), akkor is fel lennék háborodva, mert a mai világban tökre el tudom ezt képzelni. Valahogy annyira jellemző ez a fajta önmutogatás a melegekre, amióta minden csapból az folyik, hogy ők márpedig korlátok nélkül lehetnek boldogok, és grrr ők márpedig görcsösen boldogok lesznek. Hát már ne haragudjon a világ, de az iskolában szexelni se melegnek, se heterónak nem kellene, és meg vagyok döbbenve, hogy itt egyesek az egyéni boldogság oltárán még az iskolákat is feláldoznák.

Kérdező, én a helyedben a szüleidnek mondanám el, bízd rájuk az intézkedést. Az, hogy egy tanár az iskolában munkaidőben szexuális életet él, semmilyen formában sem elfogadható. Viselje csak a következményeit!

2016. márc. 23. 08:15
 20/24 anonim ***** válasza:
92%
Munkaidoben ne elvezkedjen, hanem szopjon mint mindenki.
2016. márc. 23. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!