Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy végre elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve szerelmes vagyok az egyik tanárnőmbe. Azóta volt 3 barátnőm is de egyszerűen nem megy, nem tudom elfelejteni. Most főleg rossz, mert jött egy új osztálytársam, aki egyből kiszúrta ahogy megnéztem a tanárnőt, és mindenkinek elfecsegte hogy nekem tetszik, mire a többiek csak annyit reagáltak, hogy tudják, már tavaly óta. (Tudni kell rólam, hogy ezt soha senkinek, legjobb barátnőmnek se mondtam el...) Szóval ha ennyire egyértelmű, hogy lehet hogy a tanárnő nem szúrta ki? Elég szókimondó és hangulatember, biztos említette volna, sokmindent megbeszélek vele! Na mindegy, hogyan felejtsem el? Az, hogy keressek velem egykorú lányt vagy foglaljam le magam valamivel, az nem segít, nem jött be eddig se...2016. márc. 19. 01:26
11/14 A kérdező kommentje:
Ha visszaélés alatt azt érted kihasználna, én csak örülnék neki! :)
Ezen kívül még 1 évig fog tanitani, utána ballagok
2016. márc. 21. 22:07
12/14 anonim válasza:
Akkor vesztened nincs mit vagy legalábbis nem sokat.
Mindenesetre sok szerencsét:)
13/14 A kérdező kommentje:
Azért van mit vesztenem, lehet, hogy miután elmondom, már ódszkodni fog tőlem... De tényleg segitene ha elmondanám...
2016. márc. 21. 22:24
14/14 A kérdező kommentje:
Aki esetleg ugyanebben a helyzetben van, annak üzenném: ne mondja el!!
Eleinte jól, kedvesen reagált, aztán mindig megtartotta a 3 lépés távolságot és már nem is beszélgetünk...
2016. ápr. 12. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!