Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre elfelejtsem?
Másfél éve szenvedek egy srác miatt, aki teljesen esélytelen. Egy darabig azt hittem, hogy lesz belőle valami, de később kiderült, hogy félreértettem a jeleket, ráadásul most nagyon szerelmes ő is...valaki másba.
Már mindent megpróbáltam: ismerkedtem másokkal, rengeteget vagyok a barátaimmal, új hobbiba kezdtem, rendszeresen sportolok, próbálom lekötni a figyelmemet, de nem telik el úgy szinte óra h ne gondoljak rá.
Ráadásul minden éjjel vele álmodok.
Annyira reménytelen és most még rosszban is vagyunk.
Már direkt kerülöm, annyira rossz látni, főleg mikor egy buliban vagyunk és csajozik. Plusz ilyenkor rá is tesz egy lapáttal, provokálja magát, csak, hogy nekem még rosszabb legyen. Tudom, mert mondta.
Annyira reménytelennek érzem a helyzetet, és magamat pedig szánalmasnak, de rettenetesen fáj.
Másfél év után már túl kellett volna tennem magam rajta, de nem megy.
Belehalok.
23/L
Én 2 éve szenvedek egy 18 éves kislány miatt!
Aterzem
Provokàlja magàt...
Provokàlja???? Magàt?????? ???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!