Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre elfelejtsem?

Figyelt kérdés

Másfél éve szenvedek egy srác miatt, aki teljesen esélytelen. Egy darabig azt hittem, hogy lesz belőle valami, de később kiderült, hogy félreértettem a jeleket, ráadásul most nagyon szerelmes ő is...valaki másba.

Már mindent megpróbáltam: ismerkedtem másokkal, rengeteget vagyok a barátaimmal, új hobbiba kezdtem, rendszeresen sportolok, próbálom lekötni a figyelmemet, de nem telik el úgy szinte óra h ne gondoljak rá.

Ráadásul minden éjjel vele álmodok.

Annyira reménytelen és most még rosszban is vagyunk.

Már direkt kerülöm, annyira rossz látni, főleg mikor egy buliban vagyunk és csajozik. Plusz ilyenkor rá is tesz egy lapáttal, provokálja magát, csak, hogy nekem még rosszabb legyen. Tudom, mert mondta.

Annyira reménytelennek érzem a helyzetet, és magamat pedig szánalmasnak, de rettenetesen fáj.

Másfél év után már túl kellett volna tennem magam rajta, de nem megy.

Belehalok.

23/L

2014. szept. 21. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig felmerül bennem az,hogy tényleg el akarod-e felejteni
2014. szept. 21. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szegéény :S Ha direkt provokálja magát akkor jo nagy jöcsög lehet hogy rosszat akar neked..Akkor mi tetszik benne?Ja és ne mond azt h próbáltál már mással is ismerkedni mert tuti nem csak magadnak mondod ;) és ez az eggyetlen megoldás.
2014. szept. 21. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 2 éve szenvedek egy 18 éves kislány miatt!

Aterzem

2014. szept. 21. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Provokàlja magàt...

Provokàlja???? Magàt?????? ???!!!

2014. szept. 21. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
5-10 év múlva már nem ilyen szar.
2014. szept. 22. 01:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egy éve szenvedek egy srác miatt... rosszban vagyunk azóta, olyan szinten, hogy egyáltalán nem beszélünk, az ország két végébe költöztünk, de nekem még nap, mint nap eszembe jut :s az ilyen esetekben nem hiszem, hogy van normális válasz. Elõször valami gyökérséget akartam kommentelni, de aztán végigolvastam a többit, és magamra ismertem. Kitartást csajszi!
2014. szept. 22. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:
mennyi idős ? keress egy inverz korut.
2014. szept. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!