Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem együtt lenni, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
7 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Én 22 ő 42. 4 éve lakunk együtt. Azóta nem akar szexelni velem. Sokat gyanakodtam szeretőre mert én egy hónapban egy hetet a szüleimnél vagyunk. Gyabakodtam arra hogy nem jól csinálom már vagy hogy egyszerűen nem kíván már úgy. Fáradtságra is ezért elvittem welnes hétvégére. Utána sem. Felvezettem a szexet egy órán keresztül de nem akar. Én kívánom, szeretném csinálni. Mikor mondtam neki azt mondta keressek mást. De nem akarok mert szeretem és ő is engem mert a mindennapjaink meg jók. Érezteti hogy szeret, de én már kivagyok... Azért kérdezem itt mert itt több lehet a vélemény, meg mert egy nagyon jó barátom van de ő is a rokonságahoz tartozik szóval nem a leg alkalmasabb. 22/ L2016. márc. 16. 21:53
11/12 A kérdező kommentje:
#9: igen nagyon jó az érzés hogy ennyi év után is szeret meg én is őt , de kell ez a plusz. Nem minden nap, de kell.
#10: Kérlek ne mondd meg mit szeressek. Kössz
2016. márc. 19. 14:39
12/12 anonim válasza:
Elég természetes hogy 22 évesen kívánod a szexet, de az is érthető hogy Ő már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!