Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvidéki leszbikusok!? (a többi lenn)
Figyelt kérdés
Tudtok olyan társkereső oldalt, ahol lehetne ismerkedni? Mert a környezetemben nincsenek melegek, így pedig nagyon nehezen megy a pártalálás. :D
21/N
2016. márc. 16. 21:08
11/18 anonim válasza:
Én is felvidéki vagyok :D 18/l
12/18 anonim válasza:
Én meg nacionalista vagyok és semmi bajom nincs se a melegekkel se a leszbikkel... nah jó talán a leszbikkel, annyi, hogy imádom a nőket és így ugye egy csomó szép lány kiesik :D Szal rohadjatok meg :D
13/18 anonim válasza:
12. jó, de azért a látvány ott van
14/18 anonim válasza:
Melyik leszbi lány szereti ha egy pasi nézi mikor szétnyal egy nőt? :D szerintem nincs ilyen :D
15/18 anonim válasza:
#14 Te nagy nacionalista lehetsz ezzel a hozzáállással. Kb annyira mint egy bantu néger.
16/18 anonim válasza:
Egyébként meg ne mondja senki, hogy a jobbosok/szélsőjobbosok annyira szeretik a melegeket/leszbikusokat.... Elég megnézni a kurucinfót ahol naponta gyalázzák őket. Úgyhogy kérdező, így érezd magad igazi magyarnak. Ja és kommenteket is olvasd el ahol olyanokat írnak, hogy el kéne égetni őket, nyilvánosan meggyalázni, dunába lőni, akasztani stb...
17/18 anonim válasza:
Te nagyokos utolsó, szerinted szélsőséges idióta kommentelők csak nálunk vannak? :D Komolyan azt hiszed, hogy ha egy felvidéki leszbi magyar szlováknak vallja magát, akkor az SNS sírva fogja a keblére ölelni, hogy szegényt mennyit bántották a neten a gonosz magyarok, vagy mi? :D
Ekkora IQ-val magadnak se adj tanácsokat, nemhogy másnak... :D
18/18 anonim válasza:
en is ismerkednek :)
L 26
komarom es nagymegyer kornyeke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!