Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudatja egy lányos leszbikus a világgal hogy leszbikus?
Figyelt kérdés
A fiúsakat könnyen ki lehet szúrni de ki van a magamfajta lányos leszbikkel? Átlagosan öltözöm, nincs a homlokomra írva hogy "a puncit szeretem" :D De így nagyon nehéz ismerkedni, ha az ember nem tudja a másikról hogy leszbikus... Van valami árulkodó jel? Vegyek fel szivárványos ékszereket vagy "I am lesbian" feliratú pólót? :D2016. márc. 9. 22:15
1/12 anonim válasza:
A leszbik kiszúrják ha egy csaj biszex vagy leszbi... Azok legalábbis akiknek már van/volt kapcsolata lánnyal... Én volt h bementem a plázába és kapásból 10 csajt beazonosítottam h nem hetero pedig akkor láttam őket először... Meg ha feltűnően bámulod a nők fenekét/mellét akkor a vak is észreveszi h vonzódsz a nőkhöz:D ne akarj feltűnő ékszerekkel ruházattal kitűnni mert akkor sok atrocitás érhet
3/12 anonim válasza:
I'am Lesbi xD ez tökéletes lenne ;D
4/12 A kérdező kommentje:
Eddig 2 barátnőm volt, szóval nekem nincs leszbi radarom...:D Tényleg nem jövök rá ki az s ki nem... Bámulni meg senkit se szoktam, most hogy így belegondolok csak akkor nézek meg valakit ha már legalább 2x beszélgettünk, és ő kezdeményezett...:D
Mellesleg vicc volt, nyilván nem akarok úgy kitűnni :) Csak érdekelt van e valami ismertetőjegy
2016. márc. 10. 03:11
5/12 anonim válasza:
Nagyon vitatkoznék az első hozzászólóval. Én azon az állásponton vagyok, hogy sokszor mozdulatokból, gesztusokból, kinézetből lehet következtetni, de BIZTOSAT tudni nem. Úgyhogy ez a bementem a plázába, és rögtön 10 csajról megmondtam hogy nem hetero, ez egy feltételezés, ami egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Ha beszélsz mindegyikkel, és megkérdezed, na, az már más.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is csak feltételezni lehet valakiről, hogy leszbikus, biztosra rögtön nem lehet rámondani. Egyébként nekem hasonló problémám volt, én is teljesen nőies vagyok, sőt. És az a durva, hogy néha én is heteronormatív voltam, szóval nem akartam elhinni a szintén nagyon nőies nőkről, hogy szintén leszbikusok. Nálam az online ismerkedés jött be. :) A párom ugyanilyen, mint én, senki nem tudja elsőre sosem, hogy egy pár vagyunk. :D
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Én régi motorosnak mondhatom magam, de állítom, hogy olyan nincs, hogy valakiről 100%-ra megmond, hogy ő most leszbikus, vagy sem. Persze van akiről lerí, de sokan vagyunk, akikről meg nem mondaná senki. :)
Az internet van a segítségünkre, ott jobban fel merjük vállalni magunkat, mint az utcán. :)
9/12 anonim válasza:
Ich bin lesbische!
Ezt ird ki! Talan igy jobban radfigyelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!