Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki nem neten vagy leszbi buliban ismerkedett, hanem az egyik barátnőjével jött össze?
Azért érdekel, mert vonzódom egy barátnőmhöz, és szeretnék kezdeményezni, de nem merek. Nem tudom, hogy csináljam. Hogyan vezessem fel a dolgot.
Te hogy csináltad? Konkrét párbeszédre lennék kíváncsi.
Amúgy van pasim, akivel nagyon is élvezem a szexet,
de egy nőre is vágyom. Még nem voltam nővel.
Eddig csak ismerősök tetszettek, és például mondjuk a gyerekkori barátnőm még ha leszbikus lenne, akkor sem tudnék vele lefeküdni, akármilyen jó csaj, mivel ő olyan nekem, mintha a testvérem lenne, de az illető lányt még csak egy éve ismerem. Nem szerelmes vagyok belé, de ahogy belegondoltam, hogy sokkal bensőségesebb lenne, ha vele történne meg, mint egy idegen nővel, nagyon felizgatott a gondolat, és azóta nem tudom kiverni a fejemből.
Félek, hogyan reagálna, mert mivel minden barátnőmnek ő is barátnője, akár ki is tudódhat, hogy bepróbálkoztam nála. Vagy ha diszkréten is kezelné a helyzetet, akkor is ciki lenne vele nap, mint nap találkozni, miközben összejön a baráti társaság.
Tudom, mondhatnád azt is, hogy akkor miért nem idegen csajoknál próbálkozok, de nekem ő kell, szóval ha valami hiteles párbeszédet tudnál mondani, hogy te hogy csináltad, talán mernék kezdeményezni.
Itt ebben az a gáz, hogy van pasid... képzeld én 6 évet lehúztam egy mellett és mindeközben biszex voltam meg rohadt kíváncsi is, hogy milyen lehet nővel... szerencsére kevés ilyen idióta van, szóval aligha fogsz normális választ kapni.
Remélem a fiúd is lefekhet eközben akárkivel, ha igen, akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!