Van olyan aki itt GYK-n ismerkedett össze barátjával, barátnőjével stb?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 15:09
3/9 A kérdező kommentje:
miért?
2014. ápr. 16. 15:16
4/9 anonim válasza:
mert hogy lehet itt ismerkedni? :D lehet h egy 45 éves faszival beszélsz aki 16 éves kiscsajnak adja ki magát...
5/9 anonim válasza:
igen van :) én itt ismertem meg a barátomat, akivel mr 5 hónapja együtt vagyunk :) és nagyon szeretjük egymást :) megmondom őszintén h nagyon féltem az első tlaitól, h mondjuk elakarja lopni a vesém vagy ilyenek xd de nem volt szó semmi ilyesmiről :) tehát nagyon jól alakult ez z egész végül :) 17L
6/9 A kérdező kommentje:
jó, az egy dolog hogy ki-kinek adja ki magát, de itt beszélgetnek aztán face vagy bármi akkor itt ismerkedtek nem? :D
2014. ápr. 16. 15:45
7/9 anonim válasza:
Én is itt ismertem meg a barátomat és lassan 4 hónapja leszünk együtt és valószínűleg még jó sokáig:))
8/9 anonim válasza:
én is a barátnőmet innen ismerem, tavaly nyáron írt először, már hét hónapja együtt :)
9/9 anonim válasza:
Én itt ismertem meg a páromat majdnem egy éve és 3 honapja együtt vagyunk. Egy olyan embert talaltam meg bene akiről úgy mond mindig is "álmodoztam"! :D Persze ez forditva is igaz! :$ Igaz a sztori igen érdekes és hosszú, de ha kíváncsi vagy elmesélem külön! :)
Én úgy gondolom, hogy mindenkire egyszer rátalál az akit keres! Velem így történt meg, ami szem elég véletlen (persze jó értelemben), de lehet, hogy teged teljesen máshogy/máshol fog rád találni az akit/amit keresel! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!