Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne leráznom egy srácot, akivel még hetekig találkoznom kell?
nem tudom, nem fordult még meg a fejedben a legtipikusabb, legbarátságosabb és legegyszerűbb válasz, hogy leülsz vele és szépen elmondod hogy:
- van valakid/másba vagy szerelmes, de látod, hogy ő is akar valamit de nem akarod megbántani és hogy feleslegesen fusson
- leszbikus vagy (persze ha fel mered vállalni)
Én utálnám, hogy bókolok egy csajnak hetekig, ezt érzi is és nem szól egy szót sem, hogy bocs, semmi esélyem.
Hű, erre nagyon sok szuper dolgot kifejlesztettem már. Szegények, annyira sajnálom őket, ugyanakkor meg tudom milyen rossz érzés, mert hát... fúj. Na. :D
- úgy viselkedek velük, mint egy nagy "haver" ( pacsival köszönök, csá-t mondok, stb... )
- ajánlgatok neki más lányokat
- kikérem a véleményét egy "pasiügyemmel" kapcsolatban. " szerinted mit vegyek a barátomnak karácsonyra, kifogytam az ötletekből " Ez már nagyon végső eset de 100%-osan beválik. Tényleg nem jó, ha áltatod.
Ja, és az egészhez vágj teljesen ártatlan fejet. Mintha le se esne neked hogy tetszel neki, úgy neki is kevésbé kínos.
Sok sikert, és kitartás ;)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!