Miért kellett vele találkoznom, ha előtte a létezéséről sem tudtam?
Sziasztok!
19 éves koromban felkeresett interneten egy másodunokatestvérem, akiről nem is tudtam,hogy van.
Örültem neki, hogy egy ilyen céltudatos, elszánt, csodás ember a rokonom. Ő 3 évvel idősebb nálam, nagyon jókat beszélgettünk hétvégente, jobban kijöttem vele,mint a saját bátyámmal. Pár hónap beszélgetés után eljött hozzánk pár napra, majd én hozzájuk, és így tovább, minden jól ment.
Sőt..túl jól, mivel egymásba szerettünk. A szüleim teljesen kiakadtak, hogy "hogy lehetünk ennyire hülyék", meg "akkor költözz oda hozzá". Tudtam,hogy igazuk van, és hogy nem normális dolog amit csinálunk, próbáltam magam lebeszélni róla, megszakítottam vele a kapcsolatot, már többször is, de olyan mély érzések fűznek hozzá, hogy nem tudok egyik napról a másikra csak úgy elszakadni tőle.
Jelenleg nélküle próbálom túlélni a napjaimat, de hatalmas üresség van bennem.
Nem arra szeretnék választ kapni, hogy véleményed szerint helyes-e egy másodunokatestvérek közötti kapcsolat, mivel tudom,hogy nem lehetünk együtt. Hanem,hogy miért kellett felkeresnie? 20 évet "kibírtunk" egymás nélkül, mi volt ezzel a találkozással a sors célja? Mert úgy érzem magam,mintha az élet elhúzott volna előttem egy mézes madzagot, és kinevetne,hogy ilyen párod lehetett volna, de mégsem lehet a tiéd.
Neked kell tudni, hogy mi lehet a szándéka, hogy felkeresett. Lehet egyszerűen csak megtetszettnél neki, vagy most érdeklődött komolyabb a család után.
Egyébként meg miért ne lehetnétek egymásé?
Felejtsd már el a hülye prűd embereket. Sok boldogságot!
Nem összetartozó dolgokat kapcsolsz össze!
Megkeresett, mert kiváncsi volt rokonára.
Te sem azért válaszoltál megkeresésére (ami egyáltalán nem volt kötelező!), hogy az következzék be, ami most problémád.
.
"20 évet "kibírtunk" egymás nélkül, mi volt ezzel a találkozással a sors célja?"
Ne fogd a Sorsra, amit önszántatokból tesztek! Ő keresett, te jelentkeztél, az eredmény adott. Hol van ebben a Sors akarata?
A Sors nem felelős sem a jó, sempedig a rossz dolgokért, ami veled/veletek történik.
Rá hivatkozás a tetteit vállalni nem akarók/merők menedéke!
Várj, ez hogy jön ide az Ezotériához? Pedig már azt hittem, hogy valami szellemmel találkoztál. :(
A történeted meg érdekes és egyben tragikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!