Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek ismerkedni?
Egyszerűen nem merek odamenni, megszólalni, vagy ga megszólítanak visszaszólni. Megbámulnak, néznek, leesik nekik, hogy olyan vagyok, amilyen, de mégse jön össze nekem semmi. Ahol próbálkoztan ott hetero volt a lány, vagy épp félt az új helyzettől. Persze, ráérek, meg nem kell, hogy legyen okvetlenül bárkim is. De jó lenne, ha valakivek ellennék, megértenénm egymás kis világát.
Hogy kűzdjem le a félelmeket? Voltatok már így?
Nem tudom a sima barátkozás hogy megy neked, de előbb azzal kéne próbálkoznod, mert az alapján amit leírtál, szerintem már eleve akármilyen kapcsolat problémát jelenthet neked emberekkel.
De gyakorolhatod úgyis, hogy rámosolyogsz emberekre, kedvesen hozzájuk szólsz, mikor előre engeded őket az ajtóban, vagy ha egy idős néninek adod át a helyed, akkor váltasz vele néhány szót (igen, az emberek nagy többségének jól esik néha egy kis csevegés ismeretlenektől is) és ezzel magadat is beletanítod a megszólításokba.
Bár egy jó csajt és egy idős nénit elég különböző módon kell megszólítani, de érted szerintem mire akarok kilyukadni.
Gyakorolj akármilyen kommunikációt, jót fog tenni.
Én se merek.
Én feladtam a csajozást, ha valami csoda folytán összejön valami, örülök, de túl sok jóra nem számítok.
Azt kell,hogy mondjam,hogy szerintem ez a túlzott félénkség és a többi .. eléggé aranyos:') számomra legalábbis. Ha találsz egy olyan valakit ha barát ha nem ez változni fog ám mégha lassan is.. Nem fogod észrevenni de a másik hatással lesz rád.. kérdéses,hogy ilyen irányba meg hagyod e^^
Úgy gondolom énis,hogy először szimplán csak ismerkedj, semmit se kell erőltetni.. Az ilyen embereknek nem szabad ajtóstúl rontani:)
Mellesleg a testbeszéd is bőven elég.. nem kellene verbális dolgok pont.
22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!