Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig "üzemzavar" lenne?
14 évesen kezdtem a témában érdeklődni. Elolvastam a keresési találatokat és felfogtam, hogy ez egyfajta normális "üzemzavar".
Az első szexuális élményem is a barátommal történt. Jó volt. Nem éreztem kételyt. Majd szakítottunk. De mielött betoppant volna az életembe, megint a lányok felé kacsingattam. Mármint ismét érdekelni kezdtek. S ahogy elváltak útjaink észrevettem magamon, hogy megbámulom a lányok fenekét, a mellüket. A lányokkal való csók, és még ennek a tetnek a továbbgondolása igen jól bepiszkítja a fantáziámat, s szintúgy a bugyimat is.
A szeretkezés, mielött elvesztettem volna a szüzességem számomra a "Nem akarom" listába került. Az, hogy fiúval csináljak olyan dolgot, nem igazán turbózott fel.
Szóval még mindig várnom kellen hogy kiderüljön melyik nem az amelyik megfog? És ha nem, akkor én most leszbikus vagyok?
Attól, hogy megnézed a lányok fenekét és mellét, nem feltétlenül vagy leszbikus. Én is megnézem, ráadásul ezt a kategóriát olvasom itt az oldalon, mégis 6 éve van barátom, ráadásul sosem volt még nővel semmiféle dolgom és nem is lesz.
Amíg ki nem próbálod újra fiúval, majd esetleg lánnyal, esetleg olyannal, aki iránt érzel is valamit, akkor úgyis kiderül. Lehet, hogy biszex vagy és mindkét nem iránt érdeklődsz. Ezt senki sem tudja neked majd itt megválaszolni, csak jönnek majd a hülyeségekkel. Ezt csak te tudod kitapasztalni/kiismerni önmagad. Attól is függ, hogy hány éves vagy, tinikorban 10-en évesek gyakoriak lehetnek az ilyen bizonytalanságok pusztán kíváncsiság és fiatalság miatt. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!