Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus lány, aki megérti és NEM fikázza az emokat?
Hát igen...
Mindig elképedek, hogy olyanok is ítélkeznek mások felett, akik tudják milyen rossz, ha valaki ítélkezik felettük.
Persze nyilván nem hasonlítható össze a két előítélet, de lényegében ugyan arról szól -> nem fogadjuk el a másikat.
Mivel nekem is volt egy ilyen korszakom (ami talán betudható annak is, hogy elég sok érzést elfojtottam magamban, többek közt azt is, hogy vonzódok a lányokhoz), így megértem az emokat. Bár külsőre már megváltoztam, de szerintem az élethez való hozzáállásomban még mindig fel lehet fedezni a múltamra utaló jeleket.
szia. én nem vagyok szerintem leszbi(de a franc tudja) és semmi bajom az emókkal. mondjuk én is egy eléggé búval b****szott emberke vagyok, de annyiban különbözök csak kábé az emóktól, hogy jobb zenét hallgatok. sőt. anno én is nagy emo-s voltam. ;) még a régi fajta :P
22L
Hát szerintem nem kéne beskatulyáznod saját magad, de ha neked tényleg jó így, akkor okés, nincsen gond. :)
Alapvetően a gondom vele, hogy pl. mint minden stílus, ez is azt akarja sugallni, hogy mennyivel másabb vagy, mint a többi... mikor sokkal hasonlóbbak vagyunk, mint hinnénk, valamint azzal nem leszel különböző a többitől, hogy egy másik fajta stílusba állsz be... mert úgy meg tök olyan vagy, mint ott a többiek... pár emo ismerősöm nyilatkozott így az ilyen lázadó korszakáról. Szerintem szerencsésebb a saját stílusod kialakítani, mintsem beállni a sorba és valamilyen divatot követni, hiszen ez is egy divat, ahogy rocker divat is van, stb. Legalábbis ha stílushoz megfelelően öltözködsz is. Ezért néha pl. tökre utálok rocker lenni, mert én azt a divatot sem követtem, de a többiekhez képest nem látszom annak általában. :D Szóval a lényeg, hogy nagy üzlet az, hogy ilyen kiegészítőket és ruhákat áruljanak és emiatt ellenzem az ilyesmit, illetve konkrétan ezt a részét.
Ha vagdosás is társul esetleg hozzá, akkor ott bajok vannak, van egy olyan ismerősöm, de nem emos ő. Csak mivel nem túl vidám stílus, szerintem érthető, ha talán nagyobb az aránya, de tisztában vagyok, hogy nem feltétlenül jelenti azt. Mert azzal meg az a baj, hogy jobban belegondoltam és túl sokan akarnak rajta segíteni, vagy amiatt megismerni, mintsem amúgy megismerni, még ha amúgy teljesen rendben is van és ez nem jó így.
Nah remélem nem bántottalak meg, amennyiben igen, elnézést.
Amúgy engem nem tartana vissza vagy ilyesmi, de érdekelne az oka meg minden ezzel kapcsolatban és szívesen meghallgatnám az érzéseit, mert szeretek lelkizni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!