Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt a suliban?
Sziasztok:)
Nagy dilemmában vagyok. Nagyon tetszik egy lány, de a köszönésnél elakadt a kapcsolatunk. Rengetegszer vettem már észre, hogy néz engem, fogalmam sincs milyen szándékkal:) Hogyan szólíthatnám meg, kezdeményezhetnék beszélgetést vele, ha nem szeretném, hogy megtudja a szándékaimat?
Szia!
Csak mintha barátkozni szeretnél vele. "Legrosszabb" esetben nyersz egy új barátságot, legjobb esetben meg párkapcsolatba kerültök. De ez egy folyamat. Ne stresszelj és ne úgy közelíts hozzá, hogy meg akarod kapni. Tényleg csak finomat, barátkozósan. Amúgy ha heterónak gongdolja magát, akkor sincs veszve semmi. Tudj meg róla minél több infót, hogy miket szeret, mi a kedvenc elfoglaltsága meg ilyenek és könnyebb lesz egymásra hangolódnotok beszélgetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!