Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vonzodtatok mar (joval)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzodtatok mar (joval) idosebb, esetleg csalados nohoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, koztunk 16 ev van, es erdeklodom h osszejott e vkinek a romanc? :)

26N

Koszi a normalis valaszokat.

2016. jan. 19. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
18 evesen megismerkedtem egy 35 eves festomuvesz/kolto novel, akivel csodalatos szexualis kapcsolatot eltem. Sajnos a kor,egyetem,almok kozenk altak, o tul szabadelvu volt, en tul fiatal. Csaladja nem volt, de tobb szeretoje is. Eletem szexualis kalandja es egyik legerdekesebb szerelme volt, en azota is igy gondolok ra.:) 20/L
2016. jan. 19. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
De ha a no 26 akkor a fiu 10?
2016. jan. 19. 23:00
 3/10 Tepertős pogácsa... ***** válasza:
Volt, hogy idősebb, családos nőhöz vonzódtam, de semmi sem volt köztünk. Baráti viszony volt köztünk, sokat beszélgettünk, de ő szereti a családját, és nekem sem érdekem, hogy egy házasságot tönkretegyek.
2016. jan. 19. 23:43
 4/10 anonim ***** válasza:
16%
Hirtelen nem esett le, hogy ez a lezbi rész :D
2016. jan. 20. 01:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Annyival nem volt idősebb tőlem, mindössze 10 év, de ő csábított el. Van férje és gyereke is, viszont izgatják a nők. Nem mentem bele a szerető szerepbe.
2016. jan. 20. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Volt időszak, mikor kifejezetten az idősebb nők tetszettek, bár nem volt semmilyen viszonyom. De mára, mondom ezt (22 évesen), kinőttem, vagy már annyira nem vonz, max 3-4 év.
2016. jan. 20. 20:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Velem az a helyzet, h mar joideje erzem h valami osszekot egy novel, aki most 42. Vonzodom hozza szexualisan, viszont azt is erzem, h dolgunk van az eletben egymassal..annyiszor visszatér a gondolataimba. Eltelt kb fél év miota utoljara beszeltunk es most meg egyik nap vele almodtam. Es azt erzem h talalkozni akarok vele és beszelgetni...kiulni valahova egy uveg borral es jolerezve magunkat belerohogni a vilagba.
2016. jan. 20. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, úgy általában is vonzódom az idősebb nőkhöz, ès volt is viszonyom 16 évesen 27 éves, hajadon nővel, aztán 18 évesen egy csinos , 40 éves, házas nővel. Gyereke nem volt.
2016. jan. 27. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
am 20/ L ,
2016. jan. 27. 08:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy hogyan alakul, változik az ember lányának a világnézete, az érzései. Annak idején a gimnáziumi évek alatt a nálam 15 évvel idősebb, tehát olyan 30 év körüli nőket nagyon vonzónak találtam. Persze, akkoriban még csak távolról csodáltam őket, nem volt semmi kapcsolat belőle. Aztán a húszas éveim elején valamiért szóba sem jöhetett volna, hogy egy 35 feletti nőre "úgy" nézzek. Most 25 éves vagyok és ha egy csinos, fiatalos, kívánatos 40 körüli nőre ránézek, bizony el tudok gyengülni és van úgy, hogy végigfut rajtam az az édes remegés. :)
2016. jan. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!