Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi van velem? Rágerjedek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Rágerjedek az illatokra és csak a vad szexre tudok gondolni, miért?

Figyelt kérdés

Mindig mikor megérzem egy szép vagy számomra vonzó és gusztusos lány/nő illatát ,bezsongok és csak a szexre tudok gondolni!

Veletek is volt már így és miért van ez?

18/L

2016. jan. 19. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Te kis ollókirálylány :D.

Gondolom kémia.

2016. jan. 19. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Teng benned az ösztrogén. Ennyi.
2016. jan. 19. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam eddig 2 embernek volt csak olyan illata, amitől egyszerűen megőrültem. Van ilyen... Csak mondjuk rohadt nehéz az ő közelükben lenni. :D
2016. jan. 19. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem ilyen még nem igazán volt, de a barátnőm kifejezetten szereti az illatom. Pl. van egy adott parfüm amit megismerkedésünk első találkozása óta használok és igy engem jellemez. Azóta már sokszor mondta, hogy amikor találkozunk eszembe se jusson másikat használni, mert már csak ha a parfümöm illatát megérzi rajtam attól beindul.:D
2016. jan. 20. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!