Vannak köztetek, akiknek rettenetes panaszokat okoznak az illatok, szagok? (pl:dohányfüst, szmog, parfümök, ételek szaga? Hallottatok a Multiple Chemical Sensitivity-ről?
Olyan is létezik, akinek korábban sok gondja volt ezzel, és ma már kevésbé okoz panaszokat?
én csak a dohányfüsttől és szagtól hányok (sokszor szó szerint is), a többivel nincs bajom, bár néhány embernek a szaga kifejezetten irritál, van akinek az alapszaga, van akinek az arcszesze, parfümje...főleg ha menzesz környékén vagyok vagy stresszes vagyok
amúgy volt olyan "kedves" kollégám, akinek a szagától szó szerint rosszul voltam, mondjuk utáltam is mint a szart, mert egy lusta, trehány szarkeverő volt, aki lopta a munkám eredményét, a főnököm segítségével...viszont azt meg nem mondom, hogy az utálat volt-e előbb és azért nem bírtam a szagát, vagy fordítva
A cigaretta füstjétől rosszul vagyok. Levegőt se kapok, és hánynom is kell tőle, de érdekes, hogy a szivarka füsttel semmi bajom. Én nem dohányzom, de pár ismerősöm igen, így megismerkedtem még a pipafüst szagával is, azzal sincs probléma.
Ami viszont rettenetesen rossz, az a parfüm, legyen férfi, női, fűszeres, édes, erős, azt nem bírom elviselni, megfájdul tőlük a fejem. Ami még gáz, a mosdatlanság szaga, ha olyan ember utazik a buszon a közelemben, inkább leszállok, (késtem már el így munkából) mert szabályosan rosszul voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!