Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajba kerülhetek emiatt? Házibuliban voltam, ahol egy nagyon szexi lány rámmozdult. Folyt. Lent.
Figyelt kérdés
Szóval smároltunk, alakulgattak a dolgok. Az lett a vége hogy megujjaztam. Orgazmusa is volt, több ujjam befért, szóval gondolom nem ez volt az első, hogy valaki hozzáért ott lent.
Miétán végeztünk, ráterelődött a téma, hogy ki mivel foglalkozik. Kérdeztem, melyik egyetemre jár. Erre közli velem, hogy 14 éves és, hogy most fog gimnáziumba felvételizni...
Én 20 éves vagyok. Kerülhetek emiatt bajba?
2016. jan. 8. 21:13
11/12 anonim válasza:
14 évesről kissé nehéz elhinni, hogy egyetemistának látszik, bár ha már nem voltál szomjas, úgy érthető. :) Nem lesz semmi bajod, nyugi. Ha 13 lett volna, akkor is csak úgy, ha feljelent valaki rosszindulatból, és még bizonyítania is tudni kell utána.
12/12 anonim válasza:
Ne aggódj, velem is volt ilyen (sajnos) ... én 22 ő mint kiderült 15 lett aznap. Néztem reggel furán :/ aztán ma már nem érdekel mert nem csak én kellettem hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!