Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan kevés nőies es szexi leszbikus lány?
Mert a leszbikusok a ferfi szerepre vagynak.
A noies lanyok pedig a ferfias dominans ferfiakra izgulnak.
Mi mindketten teljesen nőiesek vagyunk a barátnőmmel. Külsőre is, és belsőre is. Még 4 éve az angyalkákon ismerkedtünk meg. Most már nagyon nehéz, de én ha szingli lennék bulikba próbálkoznék.
Az első meg hülye.
Bár meleg vagyok, de azért valamennyire érintett a témában. Szerintem nem az utcán kellene keresgélned, mert egyáltalán nem lehetsz biztos abban, hogy ki leszbikus és ki nem. Főleg, hogy a sztereotípia szerint a leszbikusok férfiasak. Én is szoktam fiús lányokat látni és egyáltalán nem biztos, hogy a lányokat szereti az illető. Bár múltkor egy kimondottan férfias lány ment el mellettem a villamoson. Pedig én is férfias vagyok, de ő szinte túl tett rajtam! :D
Ugyanúgy vannak lányos leszbik, csak mivel őket nem lehet kiszúrni a tömegből, ezért tűnhet úgy, hogy kevesen vannak. Társkeresőn próbálkozz, vagy menj buliba. A liberty állítólag normális hely és nem a kavarás az első.
Sok sikert!
23 meleg F.
Nincsenek kevesen, csak nem tűnnek úgy ki a tömegből. :)
Pl. én is tök lányos vagyok, semmi fiús nincs bennem, de szerintem senki nem mondaná meg, hogy leszbikus vagyok :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!